F Η Ellie Kemper του The Office δίπλα στη Cameron Diaz στο cast του Sex Tape - FilmBoy Η Ellie Kemper του The Office δίπλα στη Cameron Diaz στο cast του Sex Tape - FilmBoy
  • Latest News

    Η Ellie Kemper του The Office δίπλα στη Cameron Diaz στο cast του Sex Tape


    Το Sex Tape της Columbia Pictures είναι η νέα κωμωδία του Jake Kasdan,  σκηνοθέτη του μέτριου Bad Teacher, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Cameron Diaz, Justin Timberlake και Jason Segel.

    Η υπόθεση του αφορά τους Annie (Cameron Diaz) και Jay (Jason Segel), δύο νέους γονείς οι οποίοι αποφασίζουν να βιντεοσκοπήσουν μια ΄πικάντικη' συνεύρεση τους προκειμένου να ανανεώσουν το πάθος στη σχέση τους.

    Όταν το ιδιωτικό τους υλικό χάνεται κατά λάθος, με κίνδυνο να το δούνε από τη μάνα της Annie μέχρι και τον ...ταχυδρόμο, οι δυο τους οδηγηθούν σε μια ξέφρενη αναζήτηση προκειμένου να ανακτήσουν το υλικό πριν να είναι αργά.

    Το σενάριο έχει αναλάβει η Kate Angelo (The Back-up Plan)  με μερικά φρεσκαρίσματα από τους Kasdan, Segel και Nicholas Stoller (Get Him To The Greek).

    Το καστ μέχρι στιγμής συμπληρώνουν οι Rob Corddry (Warm Bodies) και Rob Lowe, ενώ σύμφωνα με το Comingsoon.net, τελευταίο όνομα που προστέθηκε είναι της Ellie Kemper, την οποία έχουμε ξαναδεί στα 21 Jump Street, Bridesmaids, Somewhere και τη σειρά The Office  και θα υποδυθεί τον ρόλο της Tess για την οποία δεν γνωρίζουμε ακόμα κάτι.

    H κυκλοφορία στην Αμερική αναμένεται για 18 Ιουλίου του 2014.


    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Ellie Kemper του The Office δίπλα στη Cameron Diaz στο cast του Sex Tape Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top