F Approved for Adoption trailer: Ένας υιοθετημένος Κορεάτης στην Ευρώπη - FilmBoy Approved for Adoption trailer: Ένας υιοθετημένος Κορεάτης στην Ευρώπη - FilmBoy
  • Latest News

    Approved for Adoption trailer: Ένας υιοθετημένος Κορεάτης στην Ευρώπη


    Έχει κυκλοφορήσει το επίσημο trailer ενός animation documentary (ναι, σωστά διαβάσατε αλλά είμαι σίγουρη πως δε μιλάμε για ντοκιμαντέρ με την αυστηρή έννοια του όρου) με τίτλο Approved for Adoption, που λέει την ιστορία του Κορεάτη σκηνοθέτη / animator Jung Henin, ο οποίος υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στο Βέλγιο, μετά το τέλος του Πολέμου της Κορέας.

    Η ταινία (περισσότερο με βιογραφία μοιάζει, παρά με ντοκιμαντέρ) χρησιμοποιεί κάποια μέρη από αρχειακό κινηματογραφικό υλικό της οικογένειας, αλλά ως επί το πλείστον είναι κινούμενα σχέδια φτιαγμένα στο χέρι από τον ίδιο τον Jung.

    Αφηγείται την ιστορία της ζωής του, το πώς μεγάλωσε στην Ευρώπη και τελικά την επιστροφή του στην Σεούλ για πρώτη φορά από τότε που την εγκατέλειψε.

    Το Approved for Adoption των Laurent Boileau και Jung έκανε πρεμιέρα πέρυσι το καλοκαίρι στο Annecy Animation Film Festival, αλλά βρήκε το δρόμο προς τις αμερικάνικες αίθουσες για τον προσεχή Νοέμβρη.

    Το trailer που κυκλοφόρησε μπορείτε να το δείτε παρακάτω και φυσικά, να το σχολιάσετε.




    Approved for Adoption trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Approved for Adoption trailer: Ένας υιοθετημένος Κορεάτης στην Ευρώπη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top