F Ο Vin Diesel θα είναι η φωνή του Groot στο Guardians of The Galaxy της Marvel; - FilmBoy Ο Vin Diesel θα είναι η φωνή του Groot στο Guardians of The Galaxy της Marvel; - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Vin Diesel θα είναι η φωνή του Groot στο Guardians of The Galaxy της Marvel;


    Για κανά Thanos τον περιμέναμε, αλλά τελικά θα χαρίσει μονάχα τα φωνητικά του καθήκοντα.

    Ο λόγος για τον δημοφιλή action star Vin Diesel (Fast 6, Riddick), ο οποίος από τον Ιούνιο πετούσε συνεχώς σποντίτσες στην προσωπική του σελίδα στο facebook σχετικά με ενδεχόμενη συνεργασία σε κάποια ταινία των Marvel Studios.

    Με τον ίδιο να ανεβάζει την παρακάτω εικόνα, είναι πλέον ηλίου φαεινότερον πως θα χαρίσει τη φωνή του στον εξωγήινο Groot που μοιάζει με στοιχειωμένο-καταραμένο δέντρο και αποτελεί την πιο περίεργη προσθήκη στην ομάδα των Guardians of The Galaxy μετά τον Rocket Racoon.

    Ο Groot, γνωστός και ως Μονάρχης του Πλανήτη Χ, είναι μια δημιουργία των Stan Lee, Jack Kirby και Dick Ayers και πρωτοεμφανίστηκε τον Νοέμβριο του 1960 στο Tales to Astonish #13.

    Πρόκειται για ένα εξωγήινο πλάσμα με μορφή δέντρου και δικιά του συνείδηση που η αρχική του σύλληψη τον ήθελε ως εισβολέα που αιχμαλώτιζε ανθρώπους και τους χρησιμοποιούσε σε πειράματα.

    Αργότερα επανεγγράφτηκε ως ένα ηρωικό και ευγενές ον, αποτελώντας μέλος των Guardians of The Galaxy, πρωταγωνιστώντας σε αρκετά διαγαλαξιακά event crossovers της Marvel αλλά και σε δικές του spin-off σειρές, σε πολλές εκ των οποίων ήταν αχώριστο δίδυμο με τον άλλο απίθανο χαρακτήρα, τον Rocket Racoon.

    Έχει τη δυνατότητα να απορροφά το ξύλο το οποίο χρησιμοποιεί ως τροφή, επανακατασκευή και μεγέθυνση του εαυτού του ενώ μπορεί να ελέγχει κάθε δέντρο, να τα καθοδηγεί ρίχνοντας ξύλο (...κυριολεκτικά!) σε όποιον θέλει και είναι ανθεκτικός στη φωτιά.


    Ο Diesel δήλωσε επιπλέον για το ρόλο, σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στους The L.A. Times:

    "Είμαι ηθοποιός και δεν χρειάζεται η κάθε μου επιλογή να είναι η πιο εμφανής που θα περίμενε κάποιος.

    Κάποιες φορές το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να αψηφάς τις προσδοκίες και είναι ενδιαφέρον αν περιμένει το κοινό κάτι συγκεκριμένο από σένα, εσύ να το αναστρέφεις εντελώς προς έναν από τους πιο περίεργους χαρακτήρες της Marvel.

    Όταν κάτι σου φαίνεται πιο ενδιαφέρον...σε εμπνέει και περισσότερο..." 
     
    Ο Diesel έχει εμπειρία στο voice acting αν θυμηθούμε μία από τις πρώτες του δουλειές στο Iron Giant, αλλά με έναν χαρακτήρα που επαναλαμβάνει συνεχώς "I am Groot" και τίποτ'αλλο, μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτούν το πως θα διασκευάσουν τον χαρακτήρα του στο πανί.

    Άλλωστε Vin Diesel είναι αυτός...εκτός αν τον έχουν κλείσει και για κάποιον άλλον, πιο live action ρόλο και δεν το γνωρίζουμε...


    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Vin Diesel θα είναι η φωνή του Groot στο Guardians of The Galaxy της Marvel; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top