F Muppets Most Wanted teaser trailer και οι πρώτες εικόνες - FilmBoy Muppets Most Wanted teaser trailer και οι πρώτες εικόνες - FilmBoy
  • Latest News

    Muppets Most Wanted teaser trailer και οι πρώτες εικόνες


    Αφού κατάφεραν να σώσουν το θέατρο τους και να αναβιώσουν νοσταλγικά τον μύθο τους, κερδίζοντας στη διαδρομή και ένα Όσκαρ τραγουδιού για το "Man or Muppet" του Bret McKenzie, τα Muppets θα γνωρίσουν για πρώτη φορά, ένα σεναριακά άμεσο sequel, σε αυτή την άτυπα reboot επαναφορά τους.

    Αυτή τη φορά ολάκερη η συμμορία των Muppets βγαίνει σε παγκόσμια περιοδεία, ξεπουλώντας εισιτήρια σε μεγάλα θέατρα στους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της Ευρώπης, όπως το Βερολίνο, το Δουβλίνο, η Μαδρίτη και το Λονδίνο.

    Φυσικά θα ακολουθήσει το χάος όταν τα Muppers βρεθούν άθελα τους μπλεγμένα σε μια διεθνή σειρά εγκλημάτων με επικεφαλής τον Constantine, φερόμενο ως τον νο1 εγκληματία του κόσμου και κλέφτη διαμαντιών ο οποίος τυχαίνει να είναι ολόιδιος...με τον Kermit.

    Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο James Bobin ενώ θα παρακολουθήσουμε ξανά όλη τη θεότρελη παρέα των Kermit, Miss Piggy, Fozzie Bear, Gonzo, Animal αλλά και του καινούριου Walter.

    Σε νέους ρόλους θα δούμε τον γνωστό κωμικό Ricky Gervais ως τον βοηθό του Constantine, Dominic γνωστού και ως νο2, την Tina Fey ως την νευρική δεσμοφύλακα Nadya και τον Ty Burrell ως τον πράκτορα της Interpol, Jean Pierre Napoleon ενώ κάπου θα πάρει το μάτι σας και τους Salma Hayek, Danny Trejo, Puff Daddy, Tom Hiddleston, Ray Liotta, Christoph Waltz και άλλους πολλούς που αναμένεται να εμφανιστούν σε cameo.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται για 21 Μαρτίου του 2014 και μέχρι τότε δείτε το πρώτο οργιώδες, κεφάτο teaser και μερικές φωτογραφίες.
    Kostas Tsokos.


    Muppets Most Wanted teaser trailer από FilmBoy-gr






     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Muppets Most Wanted teaser trailer και οι πρώτες εικόνες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top