F Hell’s Haunted Palace trailer: Ο αγγλόφωνος Ασιάτικος τρόμος του Roger Corman - FilmBoy Hell’s Haunted Palace trailer: Ο αγγλόφωνος Ασιάτικος τρόμος του Roger Corman - FilmBoy
  • Latest News

    Hell’s Haunted Palace trailer: Ο αγγλόφωνος Ασιάτικος τρόμος του Roger Corman


    Ο πάντα ενεργός Roger Corman, ο βασιλιάς των B-movies (διαβάστε History of Horror – Part 5: Τα Θρυλικά B-movies της δεκαετίας του 50) ασχολείται με τη κινεζική κινηματογραφική βιομηχανία τα τελευταία χρόνια, χρηματοδοτώντας δύο low-budget ταινίες στο Χονγκ Κονγκ με βάση την εταιρεία παραγωγής ACE Studios.

    Και οι δύο ταινίες θα είναι στην αγγλική γλώσσα με στόχο την αγορά καλωδιακής τηλεόρασης των ΗΠΑ, σε σκηνοθεσία του Αυστραλοκινέζου Antony Szeto, ενός κινηματογραφιστή που έκανε καριέρα ως action director και stunt coordinator για περισσότερο από δύο δεκαετίες.

    Η πρώτη από τις δύο αυτές συνεργασίες είναι το Hell’s Haunted Palace που μόλις έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο PiFan τον περασμένο μήνα, υπό τον τίτλο The Living Dead.

    Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας αμερικανών κινηματογραφιστών, των οποίων τα σχέδια για να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ στην Κίνα θα ανατραπούν όταν θα απελευθερώσουν άθελά τους ένα αρχαίο και θανατηφόρο θηλυκό πνεύμα.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν Catherine Siggins, Katie Savoy, James Taku Leung και Juju Chan.

    Ο Szeto μόλις δημοσίευσε το trailer της ταινίας στη σελίδα του στο Facebook και εμείς το τσιμπήσαμε.
    Πώς σας φαίνεται;


    (Σας θυμίζω ότι με το Horrorant Film Festival ‘Fright Nights’ να βρίσκεται στην επιλογή των ταινιών, τα σχόλιά σας για τα trailer που παρουσιάζονται αποκτούν ιδιαίτερη σημασία…)

    Αναδημοσίευση από Horrorant


    Hell's Haunted Palace trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hell’s Haunted Palace trailer: Ο αγγλόφωνος Ασιάτικος τρόμος του Roger Corman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top