F Ender's Game trailer #2: Ακόμα πιο εντυπωσιακό - FilmBoy Ender's Game trailer #2: Ακόμα πιο εντυπωσιακό - FilmBoy
  • Latest News

    Ender's Game trailer #2: Ακόμα πιο εντυπωσιακό


    Μετά από το πρώτο teaser γύρω στα τέλη του Μαϊου, το πολυαναμενόμενο "Παιχνίδι του Ender" επανήλθε με το δεύτερο trailer.

    Βασισμένο στο έργο του καταξιωμένου στο είδος της συγγραφής επιστημονικής φαντασίας Orson Scott Card, το Ender's Game μας ταξιδεύει στο εγγύς μέλλον, όπου μία εχθρική εξωγήινη φυλή με το όνομα Formics (γνωστοί και ως Buggers) έχουν επιτεθεί στη Γη...ένα μέλλον στο οποίο όλα θα είχαν χαθεί αν δεν είχε επέμβει o διοικητής Mazer Rackham (Ben Kingsley, Iron Man 3), με τους θρυλικούς ηρωισμούς του.

    Θέλοντας να προετοιμαστούν καλύτερα για την επόμενη επίθεση, ο Συνταγματάρχης Hyrum Graff (Harrison Ford, Cowboys and Aliens) και το Διεθνές Στρατιωτικό Σώμα, εκπαιδεύουν τα καλύτερα νεαρά μυαλά προκειμένου να ανακαλύψουν σε κάποιον από αυτούς, τον Mazer του μέλλοντος.

    Ο Ender Wiggin (Asa Butterfield, Hugo), ένα ντροπαλό αγόρι με λαμπρό στρατηγικό μυαλό, προσλαμβάνεται για να ενταχθεί στην ελίτ και φτάνοντας στην επονομαζόμενη Battle School, μαθαίνει να τελειοποιεί γρήγορα τις ολοένα και πιο δύσκολες προκλήσεις των ασκήσεων προσομοίωσης, ξεχωρίζοντας και κερδίζοντας τον σεβασμό μεταξύ των συνομηλίκων του.

    Σύντομα, ο Ender θα χειροτονηθεί από τον Graff ως η επόμενη μεγάλη ελπίδα του στρατού και θα προαχθεί στην Command School.

    Εκεί θα εκπαιδευτεί από τον ίδιο τον Mazer Rackham προκειμένου να ηγηθεί των στρατιωτών και να τους οδηγήσει σε μια επική μάχη που θα καθορίσει το μέλλον της Γης και θα σώσει το ανθρώπινο γένος.

    Το δεύτερο trailer εντυπωσίαζε ακόμα περισσότερο, με μια μεγαλύτερη οπτική γύρω από τα εφέ ενώ φαίνεται να διαθέτει αξιόλογες ερμηνείες από τους Ford, Kingsley και Viola Davis (The Help), με ένα καστ συμπαθών νεαρών ηθοποιών (Hailee Steinfeld, Abigail Breslin και άλλοι) να συμπληρώνει τα δρώμενα.

    Aυτό που ανησυχεί είναι ο σκηνοθέτης Gavin Hood (X-Men Origins: Wolverine)  και οι σεναριογράφοι Alex Kurtzman-Roberto Orci, υπεύθυνοι για τα Transformers, Star Trek, Cowboys and Aliens που απογοήτευσαν ξανά με το τελευταίο Star Trek: Into Darkness.

    Ας ελπίζουμε ο ίδιος συγγραφέας Orson Scott-Card που εκτελεί εδώ και χρέη συμπαραγωγού, να έχει βάλει το χεράκι του για να μην βγάλουμε εμείς τα μάτια μας...

    Η πρεμιέρα για την Αμερική αναμένεται την 1η του Νοέμβρη.


    Kostas Tsokos.



    Ender's Game trailer #2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ender's Game trailer #2: Ακόμα πιο εντυπωσιακό Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top