F Comic-Con 2013: Η Warner θέλει και τον Flash πριν από την Justice League! - FilmBoy Comic-Con 2013: Η Warner θέλει και τον Flash πριν από την Justice League! - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2013: Η Warner θέλει και τον Flash πριν από την Justice League!


    Διαβάσατε σε προηγούμενο ποστ, πως το sequel του Man of Steel θα είναι τελικά και το πρώτο κινηματογραφικό crossover των Batman και Superman.

    Αν νομίζατε όμως πως αυτή θα είναι η μόνη ταινία πριν την Justice League και συμφωνούσατε πως βιάζονται...τότε μάθετε πως θα δούμε και άλλον ήρωα!

    Πρόκειται μάλιστα για κάποιον, που τον νομίζαμε αιώνια χαμένο, σε κατάσταση "development hell".

    Όπως θα καταλάβατε κι από τον τίτλο, η Warner έφαγε...φλασιά και αποφάσισε να μεταφέρει ΚΑΙ τον Flash πριν από την προβολή της Justice League, σε μια είδηση που μετέφερε το Hollywood Reporter.

    Η Warner διευκρίνισε πως ο Flash προορίζεται για το 2016 και η Justice League για το 2017, αλλά δεν γνωρίζουμε παραπάνω λεπτομέρειες για το αν τελικά θα δούμε και την Wonder Woman ή θα παραμείνει σε ρόλο cameo για τα Superman/Batman και Flash (μην ξεχνάμε πως είχε προηγηθεί και ένας αποτυχημένος τηλεοπτικός πιλότος με την Adrianne Palicki).

    Όσο για τον Flash, αξίζει να σημειώσουμε πως είχε μπει δυνατά στα πιθανά σχέδια της Warner την προηγούμενη δεκαετία, με αρχικούς συντελεστές τους David S. Goyer (βρείτε μου κόμικ ταινία που δεν έχει αναφερθεί το όνομα του!) και Ryan Reynolds, ενώ αργότερα έπαιξε και το όνομα του...Bradley Cooper για πρωταγωνιστή με σεναριογράφο τον Greg Berlanti (που τελικά μάς παρέδωσε τον Green Lan...turd).

    Αναμένουμε ανακοινώσεις για σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή ενώ κατά πάσα πιθανότητα και να κρατήσουν στοιχεία των προηγούμενων σεναρίων, θα δούμε ως Flash τον Barry Allen, την πιο δημοφιλή και γνωστή του εκδοχή στα κόμικ, με πιθανό γκεστ τον διάδοχο Wally West.

    Σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό που ήθελε το Man of Steel 2 το 2014 και την Justice League απευθείας για το 2015...νομίζω τελικά πως το πάνε πολύ καλύτερα.

    Όσο για μένα και μέχρι να έχουμε νεότερα, λέω να ξαναρίξω μια Τσωκο-ματιά στα πρόσφατα Flash: Rebirth των Geoff Johns και Ethan Van Sciver και στο mini event Flashpoint, που ήταν και  ο προπομπός για το προπέρσινο reboot της DC Comics με την ονομασία New 52.

    Υ.Γ.: Το 2015 έχουμε ήδη Avengers 2 (θα τα πούμε και γι'αυτό!), Batman/Superman και νέο Star Wars...την υγειά μας να έχουμε όλοι μέχρι τότε, για να έχουμε να διηγούμαστε και στα εγγόνια μας!

    Το πράγμα έχει φτάσει πλέον σε άλλο επίπεδο!


    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2013: Η Warner θέλει και τον Flash πριν από την Justice League! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top