F Comic-Con 2013: Κρατηθείτε! Το Man of Steel 2 μετονομάζεται σε...Superman/Batman!‏ - FilmBoy Comic-Con 2013: Κρατηθείτε! Το Man of Steel 2 μετονομάζεται σε...Superman/Batman!‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2013: Κρατηθείτε! Το Man of Steel 2 μετονομάζεται σε...Superman/Batman!‏


    Κι όμως δεν είναι πουλί, ούτε αεροπλάνο...θα είναι ο Superman παρέα με μια...νυχτερίδα.

    Όσο οι κόμικ μεταφορές θα προχωράνε σε μεγαλύτερες εισπράξεις, άλλο τόσο θα εξελίσσονται σε ολοένα και πιο μεγαλεπήβολα πρότζεκτ, που μια δεκαετία πριν (και βάλε) θα ήταν ακόμη αδύνατο να δούμε στη μεγάλη οθόνη.

    Οι καιροί έχουν αλλάξει όμως και με τις ανακοινώσεις στην φετινή Comic-Con του San Diego, οι επιθυμίες των απανταχού κόμικ και blockbuster φαν, έχουν εκπληρωθεί έως τον 7ο ουρανό μη σας πούμε.

    Για να φτάσω στο ψητό, που όχι μόνο μάς ψήνει αλλά μας τσουρουφλίζει κανονικότατα, η Warner Bros και ο σκηνοθέτης Zack Snyder ανακοίνωσαν και επίσημα πως το Man of Steel 2 θα είναι ουσιαστικά ...ένα crossover Superman/Batman!

    Ο Snyder ανέβηκε αρχικά λέγοντας:


    "Ξέρω πως υπάρχουν αρκετές φήμες για όσα θα κάνουμε.
    Είναι επίσημο πως ετοιμάζουμε άλλη μια Superman ταινία και υπάρχει ένα συγκεκριμένο κομμάτι της, πάνω στο οποίο θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε."

     

    Σε εκείνο το σημείο εμφανίζεται ο ηθοποιός Harry Lennix (ο Στρατηγός Swanwick του Man of Steel), o οποίος θα διάβαζε κάτι που δεν πρόκειται να αποδοθεί στην ταινία, αλλά είχε σχέση με την νύξη του Snyder:

    "Θέλω να θυμάσαι Clark, στα χρόνια που έρχονται, στις πιο ιδιωτικές σου στιγμές...
    Θέλω να θυμάσαι το χέρι μου στο λαιμό σου και να θυμάσαι τον μοναδικό άνθρωπο που μπόρεσε να σε νικήσει."

    Η οθόνη σβήνει ξαφνικά και τότε εμφανίζεται το σύμβολο "S" του Superman, όπως το είδαμε στο Man of Steel ...αλλά για μισό λεπτό ...τι είναι αυτό που ξεπρόβαλλε από πίσω;

    Ένα logo...νυχτερίδας!

    Και κάπου εκεί το πάνελ έλαβε τέλος...

    Και κάπου εκεί καταλάβαμε πως τα παραπάνω λόγια ήταν αναφορά στον Batman, παρμένη από το κλασικό και επιδραστικό graphic novel "The Dark Knight Returns" (1986) του Frank Miller.

    Μαζί με τον Zack Snyder θα επιστρέψει και ο σεναριογράφος David S. Goyer με την παραγωγή να ετοιμάζεται να ξεκινήσει το 2014, με σκοπό να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2015.

    Άπαντες οι ιθύνοντες της Warner δήλωσαν πλήρως ευχαριστημένοι που εμπιστεύονται ξανά την τύχη του Supes στους ίδιους συντελεστές ενώ ο ίδιος ο Snyder συνέχισε:

    "Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα εργαστώ ξανά με τον Henry Cavill στον κόσμο που δημιουργήσαμε και δεν μπορώ να περιμένω για την επέκταση του σύμπαντος της DC σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο.

    Ας το παραδεχτούμε...είναι κάτι παραπάνω από μυθολογικό να έχουμε τον Superman και τον καινούριο μας Batman να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον, δεδομένου πως είναι οι μεγαλύτεροι υπερήρωες στον κόσμο."

    Να θυμίσουμε πως ο Christopher Nolan και η γυναίκα του Emma Thomas θα παραμείνουν ως executive producers αυτή τη φορά, άρα λογικά σε πιο περιορισμένο ρόλο απ'ότι στο Man of Steel.

    Προσωπικά θα ήθελα να δω ένα Man of Steel 2 μόνο με Superman και μετά μια Batman/Superman ταινία, για να ακολουθήσει η Justice League.

    Τι θα πρωτοχωρέσουν στο sequel όταν σε παλιότερες δηλώσεις έλεγαν πως θέλουν να βάλουν τον Superman να εξερευνά τον κόσμο για να νιώσουμε καλύτερα τον αντίκτυπο της ύπαρξης του;

    Και μην ξεχνάτε πως κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε και Lex Luthor.

    Τα νέα είναι κάτι παραπάνω από χαρμόσυνα (βασικά, να σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο ένα πράμα!) αλλά μου φαίνεται πως η DC βιάζεται να χωρέσει πάλι δύο ταινίες σε μία γιατί είναι απεγνωσμένη να πλησιάσει την Marvel και τους Avengers με την αντίστοιχη δική της, Justice League.

    Αναμένουνε νέα για το ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον νέο Bruce Wayne και ας ελπίζουμε σε μια καλογραμμένη επική crossover-ιά που θα βουλώσει στόματα και θα διαλύσει τις όποιες αμφιβολίες...

    Μέχρι τότε, σχολιάστε ελεύθερα για τα παραπάνω και δείτε το βίντεο από το πάνελ, όπου ανακοινώθηκε η ταινία.


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2013: Κρατηθείτε! Το Man of Steel 2 μετονομάζεται σε...Superman/Batman!‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top