F 300: Rise of An Empire trailer και poster: Μικρό αλλά εξίσου εντυπωσιακό - FilmBoy 300: Rise of An Empire trailer και poster: Μικρό αλλά εξίσου εντυπωσιακό - FilmBoy
  • Latest News

    300: Rise of An Empire trailer και poster: Μικρό αλλά εξίσου εντυπωσιακό


    Το 300: Rise of An Empire κανονικά θα είχε προβληθεί στην Αμερική αρχές Αυγούστου και 22 Αυγούστου στα μέρη μας ...αλλά για κάποιο λόγο αποφάσισαν να το αναβάλλουν μέχρι τις 7 Μαρτίου του 2014.

    Το ακόμα πιο παράξενο είναι πως οι νέοι 300 βασίζονται ξανά σε ολοκαίνουριο αυτή τη φορά κόμικ του Frank Miller ...που ακόμα δεν έχουμε δει να κυκλοφορεί.

    Εκείνο το διάστημα που ανακοινώθηκε η αναβολή, περιμέναμε και το πρώτο trailer το οποίο είδατε μέσα στον Ιούνιο και ήταν πράγματι εντυπωσιακό ...αλλά η αφορμή για αυτό το ποστ είναι ένα μικρό ολοκαίνουριο με λίγο παραπάνω οπτικό υλικό.

    Λειτουργώντας ως ένα...midquel-sequel, θυμίζουμε πως "Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας" εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα της μάχης των Θερμοπυλών όπου ο περσικός στρατός του Ξέρξη κατευθύνεται νότια προς τις μεγάλες ελληνικές πόλεις ύστερα από τη νίκη ενάντια στους 300 του Λεωνίδα.

    Η πόλη της Αθήνας βασίζεται κυρίως στον στόλο της, του οποίο ηγείται ο Θεμιστοκλής (Sullivan Stapleton) ο οποίος υποχρεώνεται σε μια συμμαχία με την Σπάρτη και τον μεγάλο στρατό ξηράς που διαθέτει.

    Παρόλα αυτά ο Ξέρξης εξακολουθεί να διαθέτει μεγαλύτερο στρατό σε ξηρά και θάλασσα του οποίου ηγείται η εκδικητική διοικητής Αρτεμισία (Eva Green).

    Ο Zack Snyder παρέμεινε ως παραγωγός και σεναριογράφος, αφήνοντας τα ηνία στον άγνωστο Noam Murro (Smart People), ενώ από το καστ των 300 επιστρέφουν οι Lena Headey (Βασίλισσα Gorgo), ο David Wenham (Dilios) και φυσικά ο Rodrigo Santoro ως Ξέρξης.

    Δείτε παρακάτω το international trailer και μερικά ...αγριεμένα character poster, αρκετά κομικίστικης αισθητικής που θα σας θυμίσουν Sin City.

    Kostas Tsokos.




    300: Rise Of An Empire trailer #2 από FilmBoy-gr





     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 300: Rise of An Empire trailer και poster: Μικρό αλλά εξίσου εντυπωσιακό Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top