F Η Universal σχεδιάζει την κινηματογραφική μεταφορά του anime Vexille - FilmBoy Η Universal σχεδιάζει την κινηματογραφική μεταφορά του anime Vexille - FilmBoy
  • Latest News

    Η Universal σχεδιάζει την κινηματογραφική μεταφορά του anime Vexille


    Η αλήθεια ότι οι μεταφορές των anime δεν έχουν ευδοκιμήσει και ιδιαίτερα μέχρι στιγμής στην μεγάλη οθόνη.

    Αρκεί να θυμηθούμε το πιο γνωστό και mainstream από αυτά, Dragonball το οποίο απέφερε το λιγότερο, ένα κάκιστο αποτέλεσμα, περισσότερο για τον κοινό των Power Rangers (Dragonball Evolution).

    Με το Akira να έχει ακυρωθεί προ πολλού και πρωτότυπες προσπάθειες σαν το Sucker Punch του Zack Snyder που ήταν αρκετά επηρεασμένο από την αισθητική των anime, να κατακεραυνώνονται κριτικά και εισπρακτικά, οι μοίρα των anime στο κινηματογραφικό πανί μοιάζει χειρότερη και από των videogames, που ανάμεσα στη σαβούρα έχουν κυκλοφορήσει και μια-δυο ταινίες που να βλέπονται.

    Η Universal απ΄ότι φαίνεται δεν θέλει να το βάλει κάτω και σύμφωνα με το Variety βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για την μεταφορά του anime Vexille.

    Το Vexille εκτυλίσσεται στην Ιαπωνία του 2077 όπου μια γυναίκα πράκτορας με το όνομα Vexille αποστέλλεται στο Τόκιο για να διερευνήσει κατά πόσον οι Ιάπωνες αναπτύσσουν παράνομη ρομποτική τεχνολογία που έχει απαγορευθεί από τον ΟΗΕ, λόγω πιθανής απειλής για την ανθρωπότητα.

    Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως το πρώτο σεναριακό draft έχει ανατεθεί στον Evan Spiliotopoulos, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το προσεχές Hercules: The Thracian Wars του Brett Ratner, παλιότερα είχε ασχοληθεί με διάφορα direct-to-dvd sequel από animated ταινίες της Disney και αυτό τον καιρό ετοιμάζει το sequel του Wanted.

    Δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι αυτή η επιλογή.
    Κανένας φαν του anime υπάρχει να μας πει μια γνώμη;


    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Universal σχεδιάζει την κινηματογραφική μεταφορά του anime Vexille Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top