F Evidence trailer: Η Radha Mitchell παρακολουθεί found footage - FilmBoy Evidence trailer: Η Radha Mitchell παρακολουθεί found footage - FilmBoy
  • Latest News

    Evidence trailer: Η Radha Mitchell παρακολουθεί found footage


    Από το sci-fi thriller The Fourth Kind 2009 (με τη θεά Milla Jovovich), είχε να δώσει σημεία ζωής ο σκηνοθέτης Olatunde Osunsanmi και νάτος φέτος που επιστρέφει με το Evidence.

    Πρόκειται για ένα horror thriller που αναμιγνύει το found footage με την παραδοσιακή αφήγηση και έχει στο καστ του δύο αρκετά καλά ονόματα του χώρου. 

    Η βετεράνος του είδους Radha Mitchell (Rogue, The Crazies, Silent Hill: Revelation 3D) και ο Stephen Moyer (The Caller, Priest, True Blood) μπορούν σίγουρα να δώσουν το κάτι παραπάνω με τις ερμηνείες τους, σε μια ιδέα που φαίνεται καλή, αλλά δεν προσφέρει είναι η αλήθεια κάτι το καινούργιο.

    Δύο ντετέκτιβ (Mitchell και Moyer) προσπαθούν να βρουν τι και ποιος κρύβεται πίσω από ένα βάναυσο μακελειό, χρησιμοποιώντας το βιντεοσκοπημένο υλικό που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

    Βλέποντας το παρακολουθούν τους επιβάτες ενός λεωφορείου να δέχονται μια άγρια επίθεση από έναν μυστηριώδη δολοφόνο και να παλεύουν για την ζωή τους.

    Το καστ συμπληρώνουν οι: Nolan Gerard Funk (House at the End of the Street), Harry Lennix (Man of Steel), Torrey DeVitto (The Rite), Caitlin Stasey (Tomorrow When the War Began) και Dale Dickay (The Guilt Trip).


    Το Evidence έχει βγει ήδη στην Αμερική σε VOD στις 21 Ιουνίου, προτού καν ανοίξει σε περιορισμένες αίθουσες στις 19 Ιουλίου 2013.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.

     
    Evidence trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Evidence trailer: Η Radha Mitchell παρακολουθεί found footage Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top