F Cold Comes the Night trailer: Ο Bryan Cranston τρομοκρατεί την Alice Eve - FilmBoy Cold Comes the Night trailer: Ο Bryan Cranston τρομοκρατεί την Alice Eve - FilmBoy
  • Latest News

    Cold Comes the Night trailer: Ο Bryan Cranston τρομοκρατεί την Alice Eve


    Μετά το Breaking Bad, ο σπουδαίος Bryan Cranston έχει μάθει πραγματικά να τρομοκρατεί ανθρώπους.

    Στο trailer του νέου θρίλερ Cold Comes the Night, ο Cranston μεταμορφώνεται σε έναν απειλητικό κακοποιό με Ρώσικη (;) προφορά, που ψάχνει να βρει τη τσάντα με τα κλοπιμαία μιας ληστείας.

    Το πρόβλημα εδώ είναι ότι τα χρήματα δεν τα έχει κάποιο ρεμάλι σαν και του λόγου του – τέτοιοι είναι ‘εύκολοι’ να τους κάνεις καλά – αλλά η ιδιοκτήτρια ενός μοτέλ και μητέρα ανήλικης κόρης, που την υποδύεται η Alice Eve.

    Αν και ο Ρώσος (;) Cranston και οι φίλοι του είναι προφανώς μια badass προσθήκη στη ταινία, νομίζω ότι η συνήθως-κούκλα-μα-εδώ-ατημέλητη Eve πρόκειται να κλέψει τη παράσταση.

    Το Cold Comes the Night σκηνοθετεί ο Tze Chun και αν μη τι άλλο, μας αποδεικνύει ένα πράγμα: ποτέ μην απειλείς μια μητέρα ότι θα πυροβολήσεις τη κορούλα της, γιατί δεν έχεις καμία τύχη.

    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.



    Cold Comes The Night trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cold Comes the Night trailer: Ο Bryan Cranston τρομοκρατεί την Alice Eve Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top