F Μπάτσος του Beverly Hills: Άκυρη η τηλεοπτική σειρά, επανέρχεται με νέα ταινία; - FilmBoy Μπάτσος του Beverly Hills: Άκυρη η τηλεοπτική σειρά, επανέρχεται με νέα ταινία; - FilmBoy
  • Latest News

    Μπάτσος του Beverly Hills: Άκυρη η τηλεοπτική σειρά, επανέρχεται με νέα ταινία;


    Για μεγάλο χρονικό διάστημα παιζόταν μια 4η ταινία του Axel Foley, του γνωστού μας Μπάτσου του Beverly Hills που έκανε σταρ πρώτου μεγέθους τον Eddie Murphy και γνώρισε άλλα δύο sequel (χειρότερα της πρώτης φυσικά ...ειδικότερα το 3ο).

    Τελικά, η ιδέα ενός late sequel σε ένα franchise που είχε τελειώσει προ πολλού (μία ακόμα πάγια τακτική των στούντιο) μπήκε στο ράφι και μετατράπηκε σε τηλεοπτική σειρά, όπου θα βλέπαμε ως πρωταγωνιστή τον γιο του Axel Foley στο πρόσωπο του Brandon T. Jackson (Percy Jackson, Lottery Ticket, Big Mommas 3).

    Ο πιλότος γυρίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά, με την υποδοχή να είναι πολύ καλή αλλά το κανάλι του CBS επέλεξε να μην συνεχίσει τη σειρά.

    Τα νέα διέρρευσαν από τον Shawn Ryan, υπεύθυνο για τον πιλότο και δημιουργό της σειράς The Shield, o οποίος δήλωσε στο Twitter του:

    "Δυστυχώς θα πρέπει να αναφέρω το λυπηρό γεγονός, πως οι προσπάθειες να μεταφέρουμε τον πιλότο του Beverly Hills Cop απέτυχαν και η εκδοχή αυτή είναι πλέον νεκρή.

    Το καλό νέο για τους φαν του franchise είναι πως στις δοκιμαστικές του προβολές, ο πιλότος έτυχε πολύ καλής υποδοχής, κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον της Paramount για την ανάπτυξη μιας ακόμα ταινίας."

    Είναι να απορείς πραγματικά, γιατί ακυρώθηκε μια σειρά όταν ακουγόταν πως ο πιλότος της ήταν τόσο καλός και να επανέλθεις σε ένα πρότζεκτ που αρχικά είχες ακυρώσει.

    Για να γυρίσουμε στα της ταινίας, το σενάριο ανέλαβαν οι Josh Appelbaum και Andre Nemec του Mission: Impossible Ghost Protocol  ενώ ο Eddie Murphy θα επιστρέψει κανονικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Για το τι θα γίνει με τον γιο του και αν σεναριακά κομμάτια του πιλότου θα ενσωματωθούν στο sequel, δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμη.

    Σαν να μου φαίνεται πως έχουμε άλλο ένα franchise που το θυμούνται αναγκαστικά και δεν ξέρουν τι να κάνουν μαζί του.

    Εσείς τι προτιμάτε;

    Μήπως θα ήταν καλύτερο να το αφήνανε εντελώς;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μπάτσος του Beverly Hills: Άκυρη η τηλεοπτική σειρά, επανέρχεται με νέα ταινία; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top