F Gravity trailer: George Clooney και Sandra Bullock είναι μόνοι στο διάστημα - FilmBoy Gravity trailer: George Clooney και Sandra Bullock είναι μόνοι στο διάστημα - FilmBoy
  • Latest News

    Gravity trailer: George Clooney και Sandra Bullock είναι μόνοι στο διάστημα


    Σαν να μην έφτανε η ένταση και το άγχος του να ζεις αυτή την εποχή στην Ελλάδα, έρχεται και το …τριπλό trailer του Gravity, του νέου space θρίλερ από τον Alfonso Cuaron, που βάλθηκε να μας φρικάρει όλους ακόμη περισσότερο.

    Πριν 3 μέρες κυκλοφόρησε ένα one-shot trailer με υπότιτλο «Detached», στο οποίο η Sandra Bullock παρασύρεται μακριά από το διαστημικό σταθμό, και αμέσως μετά άλλα δύο.

    Το πρώτο έχει υπότιτλο «Drifting" και χρησιμεύει ως μια μικρή συνέχισης του προηγούμενου trailer, για το τι συμβαίνει στο χαρακτήρα της Bullock μετά την αποκοπή της από το σταθμό.

    Το δεύτερο έχει υπότιτλο «I’ve Got You", αλλά μάλλον θα έπρεπε να λέγεται απλώς "Panic", επειδή αποτελείται από ένα λεπτό και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα καθαρού πανικού, καθώς ο George Clooney και η Sandra Bullock στριφογυρνάνε εκτός ελέγχου σε μεγάλες ταχύτητες έξω στο διάστημα.

    Δείτε τα όλα στη συνέχεια κι αφήστε τις εντυπώσεις σας.


    Gravity trailer - Detached από FilmBoy-gr
    Gravity trailer - Drifting από FilmBoy-gr
    Gravity trailer - I've Got You από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gravity trailer: George Clooney και Sandra Bullock είναι μόνοι στο διάστημα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top