F Εικόνες από τα γυρίσματα, νέο trailer και αποκαλύψεις για το Wolverine‏ - FilmBoy Εικόνες από τα γυρίσματα, νέο trailer και αποκαλύψεις για το Wolverine‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Εικόνες από τα γυρίσματα, νέο trailer και αποκαλύψεις για το Wolverine‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Πρέπει να παραδεχτούμε πως ο Logan/James Howlett a.k.a. Wolverine έχει ρεύμα και αρκετούς οπαδούς.

    Ναι, αρκετοί από τους υπόλοιπους X-Men έχουν αδικηθεί από την-ουσιαστικά-Wolverine και The X-Men τριλογία που έχουμε δει μέχρι στιγμής, αλλά από την άλλη δύσκολα βρίσκεις άλλον χαρακτήρα από την ομάδα των μεταλλαγμένων της Marvel που να είναι τόσο κουλ και badass, έτσι ώστε να μπορεί να τραβήξει το δικό του franchise.

    Ίσως ο uber-cool Γάλλος Gambit (καμία σχέση με την σάπια εκδοχή του Tayloer Kitch από το X-Men Origins: Wolverine) ή ο Cyclops αλλά και πάλι...μόνοι τους;

    Εδώ ολάκερος Magneto πήγε να ξηγηθεί solo, αλλά τελικά πήραν το σενάριο του και το προσάρμοσαν στο (πολύ καλό) X-Men:First Class...




    Για το νέο The Wolverine που έχει ήδη κυκλοφορήσει αρκετά trailer (δες τα εδώ, εδώ κι εδώ), υπάρχουν ακόμη ελπίδες πως θα είναι έστω και ελάχιστα καλύτερο από το X-Men: Origins Wolverine, το οποίο θύμιζε κακοφτιαγμένο X-sequel/Seagal-ική περιπέτεια, με κακό cgi (σκηνή με νύχια στο μπάνιο) και σφάγιασμα των έτσι κι αλλιώς ανούσιων cameo-μικρών ρόλων (Deadpool-Ryan Reynolds, Gambit).

    Το The Wolverine δεν είναι sequel εκείνου και ενώ θα εκτυλίσσεται μετά την ορίτζιναλ X-Men τριλογία (cameo Jean Grey) επιμένουν πως πρόκειται για μια αυτόνομη ιστορία, με το σενάριο να είναι μια διασκευή από την κλασική 4τευχη mini series "Wolverine" (1982) των Frank Miller (300, Sin City) και Chris Claremont.

    Θυμίζουμε πως:

    "Ο Wolverine βρίσκεται στην Ιαπωνία, έξω από τα νερά του σε έναν άγνωστο για εκείνον κόσμο, όπου θα αντιμετωπίσει την απόλυτη νέμεση του σε μια μάχη ζωής ή θανάτου που θα τον αλλάξει για πάντα.

    Όντας ευάλωτος για πρώτη φορά στη ζωή του και έχοντας σπρώξει στα όρια τις φυσικές του αντοχές και συναισθήματα, θα έρθει αντιμέτωπος όχι μόνο με θανατηφόρους σαμουράι αλλά και την εσωτερική πάλη ενάντια στην δική του αθανασία.

    Μια πάλη από την οποία θα βγει δυνατότερος από ποτέ.
    "




    Με τόσα trailer που έχουν κυκλοφορήσει και ειδικά μετά το τελευταίο international που θα δείτε παρακάτω, έχουμε καταλάβει πολλά περισσότερα για την υπόθεση, η οποία πέρα από τις μάχες με νίντζα, την καψούρα για την Mariko της Tao Okamoto, την παρουσία της δολοφόνου-συμμάχου Yukio (Rila Fukushima) και τον Silver Samurai (που εδώ παραείναι γιγαντόσωμος αλλά δεν μας χαλάει), φαίνεται να παίρνει αρκετές ελευθερίες σε σχέση με το κόμικ.

    Θα δείτε περισσότερα σχετικά με αυτή τη θεραπεία που θα κάνει τον Logan θνητό, το πως συσχετίζεται με όλα αυτά η Viper (Svetlana Khodchenkova) με τη φιδίσια γλώσσα, κορμί και ιδιότητες (που στην πραγματικότητα είναι εχθρός του Captain America) αλλά και πιο εκτεταμένα πλάνα από τις δυο τρεις μεγάλες σκηνές δράσης (νίντζα με αλυσίδες, τρένο και η τελική με Silver Samurai).

    Όταν ξέρεις πως αρχικός σκηνοθέτης ήταν ο Darren Aronofsky για να καταλήξεις στον καλό αλλά άνισο James Mangold (Knight and Day, Copland, Identity, 3:10 To Yuma) τότε τις ίδιες προσδοκίες θα έχεις και από την ταινία: ή θα προκύψει μια ακόμη μπαλαφάρα ολκής ή κατά κάποιο τρόπο, θα προκύψει το sleeper hit-έκπληξη του καλοκαιριού για τις κόμικ μεταφορές.

    Σε άλλα νέα, το Screenrant μίλησε πρόσφατα με τον παραγωγό του The Wolverine, Hutch Parker αν θα ακολουθήσουν και άλλες solo ταινίες του Wolverine, με τον Parker να δηλώνει:



    "Απολύτως!
    Αυτό που εν μέρει καθιστά τον Wolverine έναν εμβληματικό χαρακτήρα, είναι πως οι συγκρούσεις του παραμένουν άλυτες.

    Η αθανασία του και οι συναισθηματικές του συγκρούσεις που προκύπτουν από εκεί, μας δίνουν απεριόριστες δυνατότητες για το που μπορεί να προχωρήσει ο χαρακτήρας και για πόσο διάστημα.

    Η μεγαλύτερη πρόκληση και υποχρέωση από την πλευρά των δημιουργών και του στούντιο, είναι να σιγουρευτούν πως οι ιστορίες που θα ακολουθήσουν, θα αξίζουν να μεταφερθούν.

    Ο Hugh έχει υποδυθεί τον χαρακτήρα εδώ και πολλά χρόνια και σαφώς τον αγαπάει μέχρι θανάτου.

    Για να συνεχίσει όμως θα πρέπει να βρεθούν ιστορίες που να αξίζουν και να τον κάνουν να θέλει να ...ξαναβγάλει τα νύχια του."

    Αυτά από το The Wolverine, που ενώ πείθει και περισσότερο με κάθε trailer, κρατάμε ακόμα μια πισινή.

    Αυτή τη φορά πάντως φαίνεται να προσπαθεί να μας διηγηθεί περισσότερο μια ιστορία και όχι συρραφή από σκηνές δράσης ενώ οι τελευταίες φαντάζουν πιο αιματηρές και μπρουταλιάρικες.

    Απλά φαντάσου ένα The Last Samurai, σε κομικίστικη εκδοχή, με πιο badass πρωταγωνιστή και εκτυλισσόμενο στο σήμερα.

    Δείτε λοιπόν το τελευταίο και international trailer, μαζί με ένα σποτάκι και μερικές εικόνες και...25 Ιουλίου ετοιμαστείτε να ακονίσετε τα νύχια σας!

    Ok, bubs;





    The Wolverine trailer 4 από FilmBoy-gr








    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εικόνες από τα γυρίσματα, νέο trailer και αποκαλύψεις για το Wolverine‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top