F Τελικό trailer και μυστικές ειδήσεις από το The Wolverine - FilmBoy Τελικό trailer και μυστικές ειδήσεις από το The Wolverine - FilmBoy
  • Latest News

    Τελικό trailer και μυστικές ειδήσεις από το The Wolverine


    Αναδημοσίευση από Heroes for a Day.

    Ύστερα από δύο trailer (κανονικό και international), ένα Japan-ικό και άλλο ένα από το περασμένο CinemaCon του Las Vegas, η Fox κυκλοφόρησε το τελευταίο και πιο ολοκληρωμένο trailer για τον νέο Wolverine, δύο μήνες και κάτι πριν από την προβολή της ταινίας.

    Δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε πάλι, υπόθεση, κλίμα και το πόσο πιο σκληροπυρηνικό και δραματικό φαίνεται.

    Το καλό με το νέο trailer είναι πως δεν αποτελεί μια ακόμη μικρή παραλλαγή από όσο footage έχει προηγηθεί, αλλά μας προσφέρει αρκετές περισσότερες σκηνές και εκτεταμένα πλάνα, τόσο από την δολοφόνο Yukio της Rila Fukushima η οποία βρίσκεται εν δράση, όσο και από τα προπολεμικά φλάσμπακ του Logan και την μεταλλαγμένη Viper της Svetlana Khodchenkova με την διχαλωτή φιδίσια γλώσσα που σε κάνει να παίρνεις …υπογλώσσια...




    Το απόλυτο highlight φυσικά, ήταν η απόλυτη νέμεση-τελική μάχη του Silver Samurai ο οποίος σε μια έξυπνη κίνηση, εμφανίζεται κάθε φορά και λίγο παραπάνω …όσο χρειαζόμαστε δηλαδή.

    Αυτή τη φορά γίνεται πιο εμφανές το πόσο επηρεασμένη είναι η εμφάνιση του από τη mecha αισθητική …αν και η κίνηση του έμοιαζε υπερβολικά ψεύτικη και ρομποτικής αισθητικής.

    Αναρωτιόμαστε αν αυτό το πράγμα τελικά είναι στολή ή κάποιο τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ και ας ελπίζουμε ο Hugh Jackman να μην έμπλεξε …τα νύχια του και δούμε καμιά ξεχασμένη σκηνή από το Real Steel.

    Το πιο σημαντικό είναι πως θα δείτε με το καλημέρα σας, να αποκαλύπτεται τι ρόλο θα βαράει η πεθαμένη από το X-Men: The Last Stand, Jean Grey της Famke Janssen.

    Η ίδια η ηθοποιός είχε δηλώσει τελευταία στο WhatCulture πως ο ρόλος της θα είναι φλασμπάκ αλλά και πως για περισσότερα θα έπρεπε να περιμένουμε την προβολή της ταινίας.



    Η Fox πάντως δεν θέλησε να είναι και ιδιαίτερα μυστικοπαθής, αφού στο τελευταίο trailer θα δείτε άμεσα πως πρόκειται για μια δραματική σκηνή ονείρου-παραίσθησης του Logan.

    Σε άλλα νέα, θα θυμάστε παλιότερες δηλώσεις του κομιξοδημιουργού Mark Millar (Kick-Ass, Wanted) ή αλλιώς του επίσημου γενικού, καλλιτεχνικού επιμελητή-συμβουλάτορα, για τις κόμικ ταινίες της Fox.

    Η ανακοίνωση του είχε να κάνει με σκέψεις της Fox να βαδίσει στα χνάρια των Marvel Studios και να φτιάξει ένα δικό της ενοποιημένο κινηματογραφικό σύμπαν, το οποίο θα ανακάτευε το reboot των Fantastic Four (το περιμένουμε τον Μάρτη του 2015), τον El Wolverinio και τους X-Men.

    Υπήρχε μάλιστα μια σκέψη πως αυτό θα ξεκινήσει με το The Wolverine που ως άλλος Iron Man/εκκίνηση του ενοποιημένου σύμπαντος της Fox, θα περιλαμβάνει κάποιο επιπλέον cameo μετά τα credits.

    Σύμφωνα λοιπόν με το site JoBlo, μάθανε από μια πηγή πως υπήρξαν κάποια επιπλέον γυρίσματα για το The Wolverine, στο Montreal του Καναδά και είναι πολύ πιθανόν να αφορούν πράγματι post-credits σκηνή, ανάλογης με αυτήν του Νικολάκη του Fury από το πρώτο Iron Man.

    Η σκηνή αυτή περιγράφει λένε τον Logan να εισέρχεται σε ένα αεροδρόμιο και να τον υποδέχεται …ο καθηγητής και μέντορας των X-Men, Charles Xavier του Patrick Stewart.

    Μάλιστα λέγεται πως ο Προφέσορας ο X, εμφανίζεται όρθιος και όχι σε αναπηρική καρέκλα, κάτι που δεν θα πρέπει να μας φαίνεται παράξενο, αφού στην post-credits σκηνή του X-Men: The Last Stand, η ψυχή του Charles είχε μεταφερθεί στο άψυχο σώμα, του εγκεφαλικά νεκρού …δίδυμου αδελφού του.

    Αν όλα αυτά είναι αληθινά, τότε θα χρησιμεύσουν περισσότερο ως σύνδεση-προετοιμασία για το πολυαναμενόμενο X-Men: Days of Future Past του 2014.

    Να πούμε την αλήθεια …τα περιμένουμε κάτι τέτοια hints, αλλά μέχρι να δούμε τι θα γίνει και με τους Fantastic Four, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι θα ισχύει σχετικά με το Fox Cinematic Universe.



    Να είστε σίγουροι πάντως πως όλο και κάποια αναφορά στους X-Men θα περιέχει ο νέος και πιο badass Wolvie.

    Μετά την ξενέρα του επιτηδευμένα παρωδιακού Iron Man 3 όλα τα φώτα έχουν στραφεί πλέον στον “Άνθρωπο από Ατσάλι και ο Wolverine (που σε κάθε trailer μας αρέσει και περισσότερο), φαντάζει το ρίσκο της χρονιάς.

    Είτε θα προκύψει τελικά μια καλή ταινία κάνοντας την έκπληξη (μερικές αμφιβολίες τις έχουμε ακόμα για να πούμε την αλήθεια), είτε θα φάει τα μούτρα του χειρότερα κι από το προηγούμενο (κριτικά τουλάχιστον).

    Για το τελευταίο βέβαια, θα πρέπει να έχουν προσπαθήσει πολύ!

    Αν ελπίζουμε ο νέος Wolvie να μπήγει τα νύχια βαθύτερα και πιο αιματηρά αυτή τη φορά και μεις να φάμε τα δικά μας από αγωνία!

    Μέχρι να φτάσει λοιπόν η αναθεματισμένη η 26η Ιουλίου τσιμπάτε μερικές ακόμη φωτογραφίες από τα γυρίσματα και φυσικά …δείτε παρακάτω το trailer.

    Οκ …Bubs;



    The Wolverine trailer 3 από FilmBoy-gr








    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τελικό trailer και μυστικές ειδήσεις από το The Wolverine Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top