F Idris Elba και Ray Winstone στη νέα ταινία από τον σκηνοθέτη του Taken - FilmBoy Idris Elba και Ray Winstone στη νέα ταινία από τον σκηνοθέτη του Taken - FilmBoy
  • Latest News

    Idris Elba και Ray Winstone στη νέα ταινία από τον σκηνοθέτη του Taken


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Τον Pierre Morel θα τον γνωρίζετε μιας και είναι υπεύθυνος για περιπετειούλες σαν τα Taken και From Paris With Love.

    Η νέα του ταινία θα είναι βασισμένη στο βιβλίο The Prone Gunman του συγγραφέα Jean-Patrick Manchette, ο οποίος μπορεί να απεβίωσε το 1995 αλλά τελικά το βιβλίο του εκδόθηκε το 2002.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη:

    "Ο Martin Terrier είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος που θέλει να αποχωρήσει έτσι ώστε να παντρευτεί τον παιδικό του έρωτα.

    Επιστρέφοντας στη γενέτειρα του για να την διεκδικήσει, η οργάνωση στην οποία συμμετείχε δεν θα τον αφήσει να φύγει έτσι εύκολα και έτσι θα χρειαστεί να ξαναβγάλει τα όπλα του.
    "

    Το καστ αποτελείται ήδη από ηχηρά ονόματα ...



    ...όπως οι Javier Bardem (Skyfall) και Sean Penn (Gangster Squad, This Must Be The Place), ενώ σύμφωνα με τα The Hollywood Reporter και Deadline προστέθηκαν σε αυτούς οι Idris Elba (Thor, Prometheus, Pacific Rim) και Ray Winstone (Snow White and the Huntsman, Hugo, The Departed, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull).

    Η παραγωγή είναι των Joel Silver (Die Hard, Lethal Weapon, Matrix, Sherlock Holmes, V For Vendetta) και Andrew Rona ενώ το σενάριο από τον Peter Travis.

    Εκλεκτό καστ, τυποποιημένο σενάριο ένα μόνο πράγμα σημαίνει: πως η ποιότητα της ταινίας θα εξαρτηθεί καθαρά από την προσπάθεια των ηθοποιών.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Idris Elba και Ray Winstone στη νέα ταινία από τον σκηνοθέτη του Taken Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top