F Πιο badass και δραματικός από ποτέ ο νέος Wolverine στα δύο επίσημα trailer‏ - FilmBoy Πιο badass και δραματικός από ποτέ ο νέος Wolverine στα δύο επίσημα trailer‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Πιο badass και δραματικός από ποτέ ο νέος Wolverine στα δύο επίσημα trailer‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    "When he's most vulnerable ...he's most dangerous"
    Armed and dangerous με αυτές του τις νυχάρες, θα προσθέταμε εμείς.

    Κυρίες μου και κύριοι, αναμονή τέλος για το φαινόμενο el Wolverinio.

    Μετά τα teaser κυκλοφόρησε κανονικά και όπως μας είχαν υποσχεθεί, το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για την νέα περιπέτεια του Logan.

    Βασισμένη ή μάλλον εμπνευσμένη, από το κλασικό και ακόμη εξαιρετικό 4τευχο mini series "Wolverine" (1982) από τους Chris Claremont και Frank Miller, η νέα ταινία που εκτυλίσσεται μετά το X-Men:The Last Stand στέλνει τον Wolverine στην Ιαπωνία.


    Εκεί, εβρισκόμενος έξω από τα νερά του σε έναν άγνωστο για εκείνον κόσμο, θα αντιμετωπίσει την απόλυτη νέμεση του σε μια μάχη ζωής ή θανάτου που θα τον αλλάξει για πάντα.

    Όντας ευάλωτος για πρώτη φορά στη ζωή του και έχοντας σπρώξει στα όρια τις φυσικές του αντοχές και συναισθήματα, θα έρθει αντιμέτωπος όχι μόνο με θανατηφόρους σαμουράι αλλά και την εσωτερική πάλη ενάντια στην δική του αθανασία.

    Μια πάλη από την οποία θα βγει δυνατότερος από ποτέ.

    Αυτά με την επίσημη σύνοψη και όσο για το trailer...φαίνεται Β-A-D-A-S-S!!!

    Αλλά όταν λέμε σκληροπυρηνικό, εννοούμε σκληροπυρηνικό...THE REAL THING βρε αδερφάκι μου, επιτέλους!


    The Wolverine trailer από FilmBoy-gr  

    Οι επικές σκηνές δράσεις παρμένες από τα κόμικ πάνελ δηλώνουν εμφατικά παρούσες και παρμένες από τα κόμικ πάνελ, με τον Wolverine να αντιμετωπίζει μια στρατιά από σαμουράι αλλά και μία φρενήρης, λυσσασμένη όπου πιθανότατα αντιμετωπίζει τον μεταλλαγμένο villain Silver Samurai (;) χωρίς κράνος ενώ φαίνονται να υπάρχουν κανά δυο ακόμα σεκάνς που θα μας κόψουν την ανάσα, με την μία στο τρένο να διαγωνίζεται από τώρα για να βάλει τα γυαλιά (και τα νύχια!) στην αντίστοιχη του Spider-Man 2!

    Πάνω απ'όλα όμως, είναι εκεί η τραγική φιγούρα του βασανισμένου από την αθανασία του Logan ενώ είδαμε για πολύ λίγο και την γυναίκα που θα ερωτευθεί (Mariko/Tao Okamoto).

    Όσο για την παρουσία της θηλυκής ninja Yukio (Rila Fukushima) που αναζητούσε και πιθανότατα θα βοηθήσει τον Wolverine, φαίνεται να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

    Το "clue" της υπόθεσης αφορά τον Yashida, πατέρα της Mariko, όπου φαίνεται να υπάρχει ανατροπή από το mini series, με μια προϊστορία μεταξύ αυτού και του The Wolverine, η οποία και υποκινεί τα νήματα της υπόθεσης και αναπάντεχων αλλαγών για την ζωή του Logan.

    Δεν μπορούμε να είμαστε ακόμη σίγουροι, για το αν θα είναι πραγματικά καλή ταινία.

    Τα ίδια λέγαμε και για το X-men:Origins και προέκυψε μια συρραφή σκηνών δράσης με cameo κακού X-men sequel, που σκότωνε (κυριολεκτικά και μεταφορικά!) κάθε υπόνοια καλής ιστορίας και διασκευής από τα κόμικ.

    Με ένα πρώτο βλέφαρο όμως, το The Wolverine φαίνεται να προσπαθεί να πει μια καλή ιστορία και μακάρι να προκύψει μια συνεκτική ταινία δράσης, με το απαραίτητο δραματικό φινίρισμα.

    Ευελπιστούμε, ο άνισος James Mangold να αποδειχτεί πιο κοντά στα Copland, Identity και 3:10 To Yuma παρά στο Knight and Day.

    Ψαρωτικός Silver Samurai λοιπόν, μια δολοφόνος Viper με πράσινη sexy περιβολή και...φιδίσια(;) μούρη, cameo από Jean Grey (!), o απαραίτητος χολιγουντιανός λούστρος, δράμα αλλά και πολύ badass κλίμα!

    Δείτε και σεις λοιπόν τα δύο trailer και αναμένουμε τα επόμενα μέχρι την προβολή της 26ης Ιουλίου.


     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πιο badass και δραματικός από ποτέ ο νέος Wolverine στα δύο επίσημα trailer‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top