F Ο Russell Crowe το γυρίζει στη σκηνοθεσία για χάρη του δραματικού The Water Diviner‏ - FilmBoy Ο Russell Crowe το γυρίζει στη σκηνοθεσία για χάρη του δραματικού The Water Diviner‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Russell Crowe το γυρίζει στη σκηνοθεσία για χάρη του δραματικού The Water Diviner‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ύστερα από τα πρόσφατα νέα για τους Joseph Gordon-Levitt  και Ryan Gosling ετοιμάζεται και ένας ...λίγο παλιότερος να αναλάβει σκηνοθετικά καθήκοντα.

    Ο Russel Crowe μετά από χρόνια καριέρας ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την πρώτη του ταινία και σύμφωνα με το Deadline πρόκειται για ένα δράμα περιόδου.

    Το The Water Diviner θα εκτυλίσσεται το 1919, με την δυσωδία της άκαπνου πυρίτιδας να μαστίζει τον κόσμο, έχοντας για πρωταγωνιστή έναν Αυστραλό πατέρα (υποθέτουμε θα είναι ο ίδιος ο Crowe, ελέω καταγωγής;), o οποίος καταφτάνει στην Gallipoli για να ανακτήσει τα πτώματα των γιων του και θα βρει την ελπίδα, πάνω που νόμιζε πως δεν του είχε απομείνει τίποτα...




    Στην παραγωγή συμμετέχουν οι Troy Lum, Andrew Mason και Keith Rodger των Hopscotch Features (του επερχόμενου I, Frankenstein)  και Fear of God Films.

    Μέχρι να το δούμε, ο Russell Crowe δευτεραγωνιστεί ως ο Jor-El, φυσικός πατέρας του Superman στο reboot Man of Steel ενώ του χρόνου θα τον δούμε στην νέα ταινία του Darren Aronofsky, το επίσης βασισμένο σε κόμικ, Noah (αναμένεται 28 Μαρτίου του 2014).

    Στα φωνητικά του καθήκοντα δεν τα κατάφερε και ιδιαίτερα καλά (γκουχ γκουχ Les Miserables), αλλά στο Man of Steel με κέρδισε οπότε αναμένουμε νεότερα για το νέο βήμα στην καριέρα του Αυστραλού ηθοποιού.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Russell Crowe το γυρίζει στη σκηνοθεσία για χάρη του δραματικού The Water Diviner‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top