F Η Christina Hendricks στο How to Catch a Monster σε σκηνοθεσία ...Ryan Gosling! - FilmBoy Η Christina Hendricks στο How to Catch a Monster σε σκηνοθεσία ...Ryan Gosling! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Christina Hendricks στο How to Catch a Monster σε σκηνοθεσία ...Ryan Gosling!

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Απ'ότι φαίνεται κάθε νέος ταλαντούχος ηθοποιός της γενιάς μας έχει πιάσει από τώρα μια κάμερα και προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του σκηνοθετικά βήματα.

    Έτσι μετά τον Joseph Gordon-Levitt και τη συνεργασία του με Scarlet Johansson, μάθαμε πως o πρωταγωνιστής του περσινού Drive, του Lars and The Real Girl και υποψήφιος για Όσκαρ με το Half Nelson, Ryan Gosling ετοιμάζει την πρώτη του σκηνοθετική προσπάθεια.

    Το ντεμπούτο του θα ονομάζεται How to Catch a Monster, με πρωταγωνίστρια την ζουμερή Christina Hendricks του τηλεοπτικού Mad Men, με την οποία είχαν συνεργαστεί και στο Drive.

    Ο Gosling έχει αναλάβει και το σενάριο, το οποίο αφορά ένα μοντέρνο παραμύθι που ανακατεύει στοιχεία φαντασίας, νουάρ και σασπένς...




    Η υπόθεση είναι τοποθετημένη στο σουρεαλιστικά ονειρικό σκηνικό μιας πόλης που σιγά σιγά εξαφανίζεται.

    Πρωταγωνίστρια είναι μια ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών, η οποία βυθίζεται σε έναν μακάβριο και σκοτεινό, φανταστικό υπόκοσμο, την ώρα που ο γιος της ανακαλύπτει ένα μυστικό δρόμο για μια υποβρύχια πόλη.

    Οι δυο τους θα πρέπει να βουτήξουν βαθιά σε όλα αυτά τα μυστήρια, αν θέλουν να επιβιώσουν σαν οικογένεια.

    Η παραγωγή θα είναι των Marc Platt Productions και Bold Films σε συνεργασία με την Phantasma Films του Gosling και η Sierra/Affinity θα  χειριστεί τις διεθνείς πωλήσεις για την ταινία, η οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται σε αγοραστές στο φετινό φεστιβάλ του Τορόντο.

    Οι παραγωγοί Mark Platt και Nick Meyer έχουν δηλώσει πρόσφατα:


    "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε την παραγωγή στο σκηνοθετικό και σεναριακό ντεμπούτο του Ryan Gosling, συνεχίζοντας έτσι τη συνεργασία μας που ξεκίνησε απ΄το Drive.

    Ο Ryan έχει καθιερωθεί επί της οθόνης ως ένα δυναμικό ταλέντο με απίστευτα ένστικτα και αυτή η ικανότητα του, να ελκύει τον κόσμο ως ηθοποιός και να συνδέεται με το κοινό, θα τον βοηθήσει και στην σκηνοθετική καρέκλα.

    Όσο για το σενάριο που έχει συνθέσει, είναι στοιχειωτικά όμορφο και έχει ένα πολύ σαφές όραμα για το πως θα το φέρει εν ζωή.

    Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέρος στην επόμενη φάση της καριέρας του και ανυπομονούμε να φέρουμε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στη διεθνή αγορά."

    Η κύρια φωτογραφία της ταινίας θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2013 και μέχρι τότε, μπορούμε να δούμε τον Gosling να συμπρωταγωνιστεί με τους Bradley Cooper και Eva Mendes στο The Place Beyond The Pines, που θα κάνει πρεμιέρα στο επερχόμενο International Film Festival του Τορόντο.

    Gosling σε σκηνοθεσία/σενάριο, περίεργη ιστορία νουάρ/φαντασίας και με πρωταγωνίστρια τη Hendricks;
    Δεν ξέρω να όντως προκύψει αριστούργημα, αλλά εγώ κλείνω εισιτήριο από τώρα!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Christina Hendricks στο How to Catch a Monster σε σκηνοθεσία ...Ryan Gosling! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top