F Χρηματιστηριακό trailer του Οσκαρικού The Wolf of Wall Street του Martin Scorsese - FilmBoy Χρηματιστηριακό trailer του Οσκαρικού The Wolf of Wall Street του Martin Scorsese - FilmBoy
  • Latest News

    Χρηματιστηριακό trailer του Οσκαρικού The Wolf of Wall Street του Martin Scorsese


    Το πρώτο trailer για το The Wolf of Wall Street του Martin Scorsese έφτασε, και μας δίνει μια πλούσια γεύση μιας ιστορίας απερίσκεπτης παρακμής στις πιο υγιείς ημέρες της χρηματιστηριακής αγοράς, ευγενική προσφορά της αυτοβιογραφίας του Jordan Belfort.

    Ο Leonardo DiCaprio πρωταγωνιστεί ως ο χρηματιστής της Νέας Υόρκης, ο οποίος ενεπλάκη σε μια τεράστια υπόθεση απάτης τίτλων που παρέσυρε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Wall Street.

    Προφανώς αυτή είναι μια προσπάθεια του Scorsese να μας δείξει πόσο διασκεδαστικές ήταν οι καλές εποχές για μερικούς, πριν σκάσει η φούσκα και εμφανιστεί το FBI.

    Ο DiCaprio συνεχίζει να παράγει τις καλύτερες ερμηνείες του υπό την καθοδήγηση του Scorsese, ενώ συνοδεύεται από ένα ζωηρό, νεανικό cast που περιλαμβάνει τους Jonah Hill, Jean Dujardin, Shea Whigham, Spike Jonze, Jon Favreau και …Matthew McConaughey.

    Ξεκάθαρα μια ταινία με Οσκαρικές προσδοκίες, καθώς βγαίνει στις αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου.
    Εντυπώσεις;



    The Wolf Of Wall Street trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Χρηματιστηριακό trailer του Οσκαρικού The Wolf of Wall Street του Martin Scorsese Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top