F H Dreamworks ετοιμάζει το animated μιούζικαλ Larrikins‏ - FilmBoy H Dreamworks ετοιμάζει το animated μιούζικαλ Larrikins‏ - FilmBoy
  • Latest News

    H Dreamworks ετοιμάζει το animated μιούζικαλ Larrikins‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μετά από τα Madagascar 3, Rise of The Guardians και The Croods, η Dreamworks Animation ετοιμάζει ήδη τα επόμενα της σχέδια.

    Ένα από αυτά θα είναι και το Larrikins που θα είναι μιούζικαλ με ζωάκια και θα αφορά την ιστορία ενός νευρικού Bilby (παμφάγα μαρσιποφόρα ποντίκια με μακρυά μύτη που ζουν στην έρημο), που έχει ζήσει μια προστατευμένη ζωή στην ασφάλεια του οικογενειακού του λαγουμιού και όταν επιχειρήσει να βγει παραέξω, θα ξεκινήσει μια μουσική περιπέτεια σε όλα τα αδάμαστα μήκη και πλάτη της Αυστραλίας.

    Βασικός συντελεστής σε αυτή τη νέα προσπάθεια, θα είναι ο βραβευμένος συνθέτης, κωμικός ηθοποιός και συγγραφέας Tim Minchin (Californication), τον οποίο προσέλαβε η Dreamworks Animation προκειμένου να δανείσει τη δημιουργική του ενέργεια στο πρότζεκτ...




    Ο Minchin, που βραβεύτηκε πέρσι με Olivier Award για το Matilda the Musical και ήταν υποψήφιος για 12 Tony, θα έχει αρκετά μεγάλο ρόλο στη δημιουργική διαδικασία γράφοντας μεταξύ άλλων την μουσική και τους στίχους ενώ το σενάριο θα είναι του Harry Cripps (Supernova series) και η παραγωγή της Christina Steinberg (Rise of the Guardians, National Treasure).


    Ο ίδιος ο Minchin δήλωσε σχετικά:


    "Ήμουν αρκετά τυχερός που μεγάλωσα στην Δυτική Αυστραλία, γνωρίζοντας πως τα εδάφη της είναι τεράστια και πραγματικά όμορφα, με τους χαρακτήρες που κατοικούν εκεί να είναι τόσο σκληροί και θρασείς όσο μοναδικοί και ξεκαρδιστικοί.

    Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Harry και την ομάδα της DreamWorks Animation, στην αποστολή τους να συλλάβουν ένα κομμάτι μιας εικονοκλαστικής κουλτούρας με ιδιόμορφη αισθητική."

    Ο Chief Creative Officer, Bill Damaschke συνέχισε:



    "Όλη η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη γι'αυτό το πρότζεκτ.

    Ψάχναμε από καιρό να συνεργαστούμε με τον εξαιρετικά ταλαντούχο Tim Minchin και δεν υπάρχει αμφιβολία πως μαζί με τον Harry Cripps αποτελούν μια φανταστική ομάδα και την πιο ταιριαστή επιλογή."

    Αναμένουμε περισσότερα νέα και πληροφορίες.
    Εσάς πως σας φαίνεται η ιδέα ενός animated μιούζικαλ με πρωταγωνιστή ένα τέτοιο παράξενο ζώο;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: H Dreamworks ετοιμάζει το animated μιούζικαλ Larrikins‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top