F Νέο 3λεπτο trailer για το Elysium, γεμάτο δράση και συναισθηματική ένταση - FilmBoy Νέο 3λεπτο trailer για το Elysium, γεμάτο δράση και συναισθηματική ένταση - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο 3λεπτο trailer για το Elysium, γεμάτο δράση και συναισθηματική ένταση


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Αν το After Earth δεν ήταν όσο κακό λέγανε αλλά δίκαια αποδείχτηκε μια παταγώδης αποτυχία, αν το Oblivion σας ξενέρωσε εν μέρει και αν δεν μπορείτε να περιμένετε για το Star Trek: Into Darkness ...τότε να είστε σίγουροι πως το Elysium είναι η δεύτερη πιο πολυαναμενόμενη sci-fi ταινία της χρονιάς, μετά το Pacific Rim.

    Βρισκόμαστε στο μέλλον και το έτος 2154, όπου η ανθρωπότητα είναι χωρισμένη στους πλούσιους που ζουν στον πολυτελή διαστημικό σταθμό Elysium και στους υπόλοιπους ανθρώπους που κατοικούν σε μια ερειπωμένη, κατεστραμμένη Γη που βρίσκεται σε κατάσταση υπερπληθυσμού.

    Οι άνθρωποι εκεί είναι απελπισμένοι για να ξεφύγουν από την φτώχεια και το έγκλημα που είναι πλέον ανεξέλεγκτα σε όλη τη χώρα, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να μεταναστεύσουν προς τα κει που μένουν οι πλούσιοι...




    Ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να φέρει την ισότητα σε αυτούς τους δύο κόσμους είναι ο Max (Matt Damon), ένας συνηθισμένος άνθρωπος που βρίσκεται στην απελπιστική ανάγκη να φτάσει στο Elysium.

    Με την ζωή του να κρέμεται από μια κλωστή, αναλαμβάνει την επικίνδυνη αποστολή να αντιμετωπίσει την άτεγκτη κυβερνητική αξιωματούχο Jessica Delacourt (Jodie Foster) και τις δυνάμεις της, προκειμένου να σώσει όχι μόνο τη ζωή του αλλά και εκατομμυρίων ανθρώπων.

    Αυτό το 2ο trailer και πρώτο κανονικό, είναι στα 3 λεπτά και πάνω κάτω, μάς δείχνει όλη την ταινία και το πως αυτή θα εξελιχθεί.

    Είναι επικά συναισθηματικό και γεμάτο δράση, με έναν ηρωικό Matt Damon, μια-κατά πάσα πιθανότητα-bitchy Jodie Foster που δεν την έχουμε συνηθίσει σε ρόλο κακιάς ενώ σε δεύτερο ρόλο πετυχαίνουμε ξανά τον - όπως φαίνεται - αγαπημένο συνεργάτη του Blomkamp, Sharlto Copley αυτή τη φορά σε ρόλο κακού.

    Τους υπόλοιπους ρόλους, συμπληρώνουν οι Alice Braga (The Rite, I Am Legend), Diego Luna (Contraband, Casa de Mi Padre), William Fichtner (Drive Angry, Prison Break), Wagner Moura (Elite Squad) και Faran Tahir (Star Trek).


    Ακριβότερο μπάτζετ από το District 9, γνωστοί ηθοποιοί, γυρίσματα στη μεγαλύτερη χωματερή του κόσμου στο Μεξικό και ίσως το Elysium αποδειχτεί η καλύτερη, πιο συναισθηματική και ανθρώπινη sci-fi ταινία της χρονιάς, αν συνυπολογίσουμε το πόσο συνεπής φαίνεται να παραμένει ο Neil Blomcamp στο συγκερασμό εφέ, πρωτότυπης, αληθοφανούς sci-fi αισθητικής και κοινωνικών προβληματισμών-έμμεσων ή αν θέλετε...και άμεσων σχολιασμών.

    Και επειδή δεν γινόταν να σας αφήσουμε χωρίς μπόνους, δείτε παρακάτω κι ένα extra σποτάκι.

    Y.Γ.: Το Elysium της TriStar Pictures, θα ανοίξει 9 Αυγούστου στην Αμερική και 22 Αυγούστου στα μέρη μας, από την Feelgood Entertainment.




    Elysium trailer 2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο 3λεπτο trailer για το Elysium, γεμάτο δράση και συναισθηματική ένταση Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top