F Ο Aaron Taylor-Johnson του Kick-Ass στο ρόλο του Quicksilver στο Avengers 2; - FilmBoy Ο Aaron Taylor-Johnson του Kick-Ass στο ρόλο του Quicksilver στο Avengers 2; - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Aaron Taylor-Johnson του Kick-Ass στο ρόλο του Quicksilver στο Avengers 2;


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ο Mr Kick-Ass που τον είδαμε πρόσφατα και στα Savages, Albert Nobbs, είναι  σύμφωνα με το The Wrap, η πρώτη επιλογή του Joss Whedon και των Marvel Studios, για τον ρόλο του μεταλλαγμένου Quicksilver.

    Μεταλλαγμένου είπα ...άρα μήπως κάναμε λάθος και έπρεπε να αναφερόμαστε στους X-Men;

    Ο Quicksilver είναι στην πραγματικότητα το ένα από τα δύο παιδιά του Magneto, με το άλλο να είναι η Scarlet Witch.

    Οι δυο τους έχουν αποτελέσει στα κόμικ, τόσο μέλη των X-Men όσο και των Εκδικητών  αλλά στην κινηματογραφική τους μεταφορά υπάρχει πρόβλημα δικαιωμάτων μεταξύ των 20th Century Fox που έχει τα δικαιώματα των X-Men και των Marvel Studios.

    Αυτό που ξέρουμε ...



    ...είναι πως ήρθαν σε μια ειδική συμφωνία, όπου οι δύο χαρακτήρες θα κρατήσουν το ίδιο όνομα και δυνάμεις αλλά στους Avengers δεν θα γίνεται λόγος για την μεταλλαγμένη τους φύση ούτε αναφορά σε X-Men και Magneto ενώ στους X-Men αντιστοίχως δεν θα υπάρχει αναφορά σε Avengers.

    Με τον ταλαντούχο Evan Peters του φοβερού American Horror Story (αλλά και του πρώτου Kick-Ass) να έχει ήδη κλείσει για τους X-Men, μένει να δούμε αν θα δεχτεί κι ο Aaron Taylor-Johnson, σε έναν ρόλο που θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από το-όπως ακούγεται-extended cameo του Peters.

    Πως σας φαίνεται η πιθανή επιλογή του Kick-Ass για τον ρόλο του σπινταριστού μεταλλαγμένου;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Aaron Taylor-Johnson του Kick-Ass στο ρόλο του Quicksilver στο Avengers 2; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top