F Breakdance πιρουέτες στο trailer του Battle of The Year: The Dream Team - FilmBoy Breakdance πιρουέτες στο trailer του Battle of The Year: The Dream Team - FilmBoy
  • Latest News

    Breakdance πιρουέτες στο trailer του Battle of The Year: The Dream Team


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Το Battle of The Year είναι ένα διεθνές τουρνουά ομαδικού χορού που προσελκύει τις καλύτερες ομάδες απ'όλο τον κόσμο.

    Οι Αμερικάνοι όμως δεν έχουν κερδίσει εδώ και 15 χρόνια και έτσι ο χιπ χοπ μεγιστάνας του Los Angeles, Dante (Laz Alonso, Fast & Furious, Avatar, Straw Dogs) θέλει να φτάσει την χώρα που ξεκίνησε το άθλημα, ξανά στην κορυφή.

    Για να το καταφέρει αυτό, επιστρατεύει τον παλιό του φίλο Blake (Josh Holloway, Mission Impossible: Ghost Protocol) ο οποίος ήταν προπονητής μπάσκετ και τώρα καλείται να προπονήσει την ομάδα χορού.

    Οπλισμένοι με την θεωρία πως με τον σωστό προπονητή κάθε ομάδα μπορεί να γίνει πρωταθλήτρια, συγκεντρώνουν τους καλύτερους χορευτές απ'όλη τη χώρα αλλά με μόλις τρεις μήνες να απομένουν μέχρι να ξεκινήσει το Battle of The Year...



    ... ο Blake θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε τακτική που ξέρει για να ενώσει δώδεκα ταλαντούχα άτομα και να σχηματίσουν μια ομάδα που θα φέρει πίσω το τρόπαιο στην χώρα που ξεκίνησε το θεσμό.

    Ουσιαστικά μιλάμε για τους αντίστοιχους Ολυμπιακούς Αγώνες του break dancing και οι αγώνες της ταινίας είναι εμπνευσμένοι από το πραγματικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διοργανώνεται ετησίως στη Γαλλία.

    Στα χνάρια των Step Up και Street Dance στην καλύτερη θα δούμε απίθανα χορευτικά, r'n'b-dance κλαμπόβιες καταστάσεις, μαθητές χορού να κάνουν τους έξυπνους στον δάσκαλο και αυτός...να την έχει δει λοχίας από το Full Metal Jacket.

    Α!
    Και να μην ξεχάσω...το απαραίτητο γκομενάκι για γαρνιτούρα. (Αμ πως!).

    Η συγκεκριμένη παραγωγή τόσο σκηνοθετικά όσο και από άποψης ηθοποιών, ερμηνειών και..."γκαπα-γκούπα" μουσικών επιλογών είναι ξεκάθαρο λοιπόν σε ποιες αίθουσες θα προβληθεί και σε ποιο κοινό απευθύνεται.

    Από την άλλη το break dancing πάντα εντυπωσίαζε περισσότερο σε σχέση με τα μπαλέτα και χορευτικά τύπου "είμαι στο background του νέου κλιπ της Britney" και δεν βλέπουμε συχνά ταινίες για τον συγκεκριμένο χορό.

    Σκηνοθετεί ο Benson Lee, του αναλόγου θεματικής ντοκιμαντέρ Planet B-Boy και συμπρωταγωνιστούν οι Josh Peck (Ice Age:Continental Drift), Caity Lotz (The Pact) και ο τραγουδιάρης που έδερνε τη Rihanna, Chris Brown (Takers).

    Η ταινία της Screen Gems θα κυκλοφορήσει 13 Σεπτεμβρίου στην Αμερική και αναμένουμε ημερομηνία για Ελλάδα.

    Υ.Γ.: Μετά τον ρόλο-ξεπέτα στο Mission Impossible:Ghost Protocol, ο Josh Holloway του Lost την έχει σίγουρη την καριέρα, με τέτοιες επιλογές.

    Battle of the Year 3D trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Breakdance πιρουέτες στο trailer του Battle of The Year: The Dream Team Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top