F Χαρούμενο, πολύχρωμο αλλά όχι αστείο trailer για το Planes της Disney - FilmBoy Χαρούμενο, πολύχρωμο αλλά όχι αστείο trailer για το Planes της Disney - FilmBoy
  • Latest News

    Χαρούμενο, πολύχρωμο αλλά όχι αστείο trailer για το Planes της Disney


    Γράφει ο FilmBoy Jr.

    Αν και εμείς τα παιδιά λατρεύουμε τη σειρά Cars, οι ιστορίες της Pixar καταγράφουν έναν κόσμο από ανθρωπόμορφα οχήματα που δε φαίνεται να δίνουν και μεγάλη σημασία στους ανθρώπους.

    Ακόμα και για μένα το σχεδόν 7 μηνών παλικάρι, το όλο concept είναι τραβηγμένο.

    Συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση του Cars, η Disney επεκτείνεται πλέον στο Planes, που εξιστορεί τις περιπέτειες των …planes.

    Φαίνεται ότι αεροπλάνα και αυτοκίνητα υπάρχουν στον ίδιο (freak) κόσμο, και ότι αυτά τα αυτοκίνητα λατρεύουν να βλέπουν αγώνες ...με αεροπλάνα.
    Τί δεν καταλαβαίνεις;


    Στο νέο animation, ο Dane Cook δανείζει τη φωνή του στον Dusty Crophopper, ένα αγροτικό αεροπλανάκι που παίρνει μέρος στον πιο διάσημο αγώνα του κόσμου, αλλά έχει ένα μεγάλο πρόβλημα - φοβάται τα ύψη.

    Το trailer που μόλις κυκλοφόρησε είναι ιδανικό για την ηλικία μου, μιας και είναι γεμάτο στα χρώματα, αλλά δυστυχώς το χιούμορ του είναι …απών.
    Βγαίνει στις ΗΠΑ στις 9 Αυγούστου.

    Πώς σας φαίνεται;



     
    Planes trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Χαρούμενο, πολύχρωμο αλλά όχι αστείο trailer για το Planes της Disney Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top