F Βίαιο trailer του Hammer of the Gods στα χνάρια του Game of Thrones - FilmBoy Βίαιο trailer του Hammer of the Gods στα χνάρια του Game of Thrones - FilmBoy
  • Latest News

    Βίαιο trailer του Hammer of the Gods στα χνάρια του Game of Thrones


    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    Εν αρχή ήταν το Game of Thrones ...και μετά ήρθε το Vikings.

    Λογικό ήταν ότι κάποια στιγμή θα εμφανίζονταν και ταινίες που θα βασίζονταν σε παρόμοια αισθητική.

    Από το 1999 που προβλήθηκε το The 13th Warrior, μέχρι το Outlander του 2008, (άντε και το Valhalla Rising του 2009, λόγω Nicolas Winding Refn και μόνο), οι ιστορίες με Βίκινγκς δεν ήταν κάτι που συναντούσες συχνά στον κινηματογράφο.

    Από την στιγμή όμως που έσκασε μύτη στο HBO ο κόσμος του Game of Thrones, γέμισε η οθόνη με μουντά τοπία και αξύριστους, αγριεμένους βόρειους, που κρατούν στο χέρι σπαθί, τόξο ή κανά κεφάλι, να τρέχουν πάνω κάτω.

    Λογικό ήταν η επιτυχία της σειράς να δώσει ιδέες και σε άλλα στούντιο ...



    ...και έτσι ξεπρόβαλε το Μάρτιο του 2013 το Vikings του History Channel, βασισμένο στον νορβηγικό μύθο του βασιλιά Ragnar Lodbrok.

    Και ενώ το Vikings ήταν σχεδόν έτοιμο, η Vertigo Films άδραξε την ευκαιρία και είπε να επωφεληθεί από την επιτυχία που ήλπιζε ότι θα έχει η σειρά και γύρισε την ταινία Hammer of the Gods.

    Με τίτλο πιασάρικο (για να τσιμπήσει και κανέναν fan από Spartacus: Gods of the Arena) και μότο το "Dark times call for dark deeds", έριξε στα ιντερνέτια αρχές Μαΐου ένα red band trailer της ταινίας, περιμένοντας να δει τι ψαριά θα πιάσει.

    Ένας ετοιμοθάνατος βασιλιάς μιας φυλής των Βικινγκ (James Cosmo, Game of Thrones), στέλνει τον γιο του Steinar (Charlie Bewley, Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2) σε ένα επικό ταξίδι, για να βρει τον εξόριστο αδερφό του Hagen (Clive Standen) καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να τους προστατέψει ενάντια σε έναν εχθρό που προελαύνει. 

    Το καλό με τους Βίκινγκς είναι ότι δεν μασάνε και δεν περιμένουν υπομονετικά για να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα. 

    Μπορούν άνετα να σε τσεκουρώσουν, αποκεφαλίσουν ή να βάλουν τα δάχτυλά τους μέσα στα μάτια σου όποτε τους κάνει κέφι.

    Σίγουρα δεν έχει σαν στόχο να πιάσει τα στάνταρ ποιότητας των προαναφερθέντων σειρών, αλλά μπορεί να μας χαρίσει ένα δυωράκι γεμάτο βαρβαρότητα και αίμα.

    Η σκηνοθεσία είναι του Farren Blackburn και το σενάριο του Matthew Read.

    Η πρεμιέρα της ταινίας Hammer of the Gods είναι προγραμματισμένη για τον Ιούλιο στην Αμερική, άλλα στο ίντερνετ θα είναι διαθέσιμη σε VOD/iTunes μέσα στο Μάιο.


     
    Hammer of the Gods trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Βίαιο trailer του Hammer of the Gods στα χνάρια του Game of Thrones Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top