F Το Ημερολόγιο Ενός Σπασίκλα 3: Σκυλίσια Ζωή - Diary of a Wimpy Kid: Dog Days - FilmBoy Το Ημερολόγιο Ενός Σπασίκλα 3: Σκυλίσια Ζωή - Diary of a Wimpy Kid: Dog Days - FilmBoy
  • Latest News

    Το Ημερολόγιο Ενός Σπασίκλα 3: Σκυλίσια Ζωή - Diary of a Wimpy Kid: Dog Days

    Η πρώτη Diary of a Wimpy Kid ταινία, βασισμένη στο παιδικό graphic novel του συγγραφέα Jeff Kinney, ήταν ανέλπιστα επιτυχής στην κωμική απεικόνιση της αγωνίας και της πίεσης που νοιώθει κάποιο παιδί στην προ-εφηβεία, στη προσπάθειά του για δημοτικότητα στο σχολείο.

    Η δεύτερη ταινία, το Rodrick Rules, δεν ήταν τόσο καλό, αλλά εξακολουθούσε να παραδίδει κάποιες αστείες ιδέες στην αντιπαλότητα με τον μεγάλο αδερφό και την αγάπη.

    Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε την τρίτη προσπάθεια, το Dog Days, το οποίο δεν θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι είναι λιγότερο αστείο και με λιγότερη συνοχή από τα προηγούμενα, με μια ιστορία που γυροφέρνει σε μικρές υπο-ιστορίες και δεν εγκαθίσταται σε ένα μοναδικό θέμα.

    Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το Dog Days είναι και η τελευταία Diary of a Wimpy Kid ταινία, για τον απλούστατο λόγο ότι ο πρωταγωνιστής, Zachary Gordon, έχει πια γίνει κοτζάμ μαντράχαλος και δύσκολα θα περάσει για ‘Kid’ σε ένα χρόνο από τώρα.

    Αλλά και έτσι να μην είναι, ποιος λόγος υπάρχει να κάνεις ένα νέο sequel όταν το πράμα έχει ξεθυμάνει...




    Τέλος σχολικής χρονιάς και ο Greg Heffley (Zachary Gordon, Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules) το μόνο που θέλει να κάνει σε αυτό το μακρύ καλοκαίρι είναι να παίζει video games και να προσπαθήσει να βγει με τη καψούρα του, Holly (Peyton List, Something Borrowed).

    Διαισθανόμενη μια μικρή αποξένωση μεταξύ τους, η μητέρα του, Susan (Rachael Harris, New Girl) προτρέπει τον σύζυγό της Frank (Steve Zahn,
    Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules) να περάσει λίγο χρόνο με τον Greg, ελπίζοντας ότι μια περίοδο στους προσκόπους θα διευκολύνει τις τεταμένες τους σχέσεις.

    Ο Greg δε συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της, αλλά πηγαινοέρχεται σε ένα country club με τον φίλο του, Rowley (Robert Capron, The Three Stooges), εκεί όπου η Holly διδάσκει τένις.



    Πέρα σπό τον νευρικό κόσμο των γονιών του, ο Greg ενοχλείται και από τον μεγαλύτερο αδελφό του, Rodrick (Devon Bostick, Hidden 3D), ο οποίος θέλει επίσης να πηγαίνει στο club για να εντυπωσιάσει τη μεγαλύτερη αδελφή της Holly.

    O Greg είναι αναγκασμένος να λέει ψέματα στους γονείς του για να βρίσκει χρόνο με τη Holly, και αντιμετωπίζει διάφορες ταπεινώσεις όλο το καλοκαίρι, αν και τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη βίαιη εγγραφή του σε Στρατιωτική Σχολή, έτσι και τα μάθουν όλα αυτά οι γονείς του.

    Το Diary of a Wimpy Kid: Dog Days, σε σκηνοθεσία David Bowers (του Rodrick Rules), έχει μικτές κριτικές στο σύνολό του, αλλά στην Αμερική είναι μια αγαπητή σειρά, που επιτρέπει την ευρεία διανομή της σε πάνω από 3.000 αίθουσες τη πρώτη βδομάδα, στις 3 Αυγούστου, κάνοντας μάλιστα $22 εκατομύρια άνοιγμα και κλείνοντας με $49 εκατομύρια!

    Στην Ελλάδα κυκλοφορεί σε DVD από την Odeon από τις 6 Δεκεμβρίου 2012, με ελληνικό τίτλο ‘Το Ημερολόγιο Ενός Σπασίκλα 3: Σκυλίσια Ζωή’.



    Diary of a Wimpy Kid: Dog Days trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Ημερολόγιο Ενός Σπασίκλα 3: Σκυλίσια Ζωή - Diary of a Wimpy Kid: Dog Days Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top