F Νέο sexy trailer του βαμπιρικού Byzantium - FilmBoy Νέο sexy trailer του βαμπιρικού Byzantium - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο sexy trailer του βαμπιρικού Byzantium


    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος για τον Neil Jordan 19 χρόνια μετά το Interview with the Vampire (1994), με την ταινία Byzantium.

    Με την πρεμιέρα της να πλησιάζει στις 31 Μαΐου στην Μεγάλη Βρετανία, ένα δεύτερο trailer κυκλοφόρησε μετά το πρώτο του Φεβρουαρίου.

    Μητέρα και κόρη περιφέρονται εδώ και 200 χρόνια από πόλη σε πόλη, στην προσπάθειά τους να περνάνε απαρατήρητες καθώς είναι και οι δύο Βρικόλακες.

    Καταλήγουν σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη, όπου η Clara (Gemma Arterton) προσπαθεί να βρει ένα ασφαλές καταφύγιο για αυτήν και την κόρη της Eleanor (Saoirse Ronan).

    Η δίψα για αίμα όμως μεγαλώνει για την "αιώνια μικρή" Eleanor και αρχίζει να τρέφεται με ηλικιωμένους και άρρωστους ανθρώπους...




    Αυτό θα πυροδοτήσει μια έρευνα της αστυνομίας, με επικεφαλής έναν μυστηριώδη άντρα.

    Η Gemma Arterton μετά το Tamara Drew (2010) επιστρέφει με ακόμα έναν HOT ρόλο και ...ετοιμαζόμαστε να μας δαγκώσει, ενώ η συνεχώς ανερχόμενη Saoirse Ronan (ξεχνάμε την πατάτα του The Host) του Hanna (2011) και The Way Back (2010) φαίνεται αρκετά καλή επιλογή.

    Ο Caleb Landry Jones (Contraband) μαζί με τον Sam Riley (Franklyn) και τον Jonny Lee Miller (Dark Shadows) συμπληρώνουν το καστ.

    Τι λέτε θα τα καταφέρει καλύτερα αυτή τη φορά ο Neil Jordan σε σχέση με το Interview with the Vampire;



    Byzantium trailer 2 από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο sexy trailer του βαμπιρικού Byzantium Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top