F Παλεύεις με τον Ryan Gosling στο trailer του Only God Forgives; - FilmBoy Παλεύεις με τον Ryan Gosling στο trailer του Only God Forgives; - FilmBoy
  • Latest News

    Παλεύεις με τον Ryan Gosling στο trailer του Only God Forgives;


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Λίγο καιρό πριν είχε κυκλοφορήσει ένα ψαρωτικό teaser poster με τον Ryan Gosling χτυπημένο, ματωμένο και με ένα μάτι ...σαν του Κουασιμόδου.

    Όχι δεν τον μάτιασε κανείς...ήταν απλά ένα πρόγευμα από την νέα του συνεργασία με τον σκηνοθέτη του Drive, Nicolas Winding Refn, ένα πρόγευμα που ολοκληρώνεται σε πλήρες γεύμα με το πρώτο red band trailer.

    Σύμφωνα με δηλώσεις του, ο Winding Refn είχε εξαρχής στο νου την ιδέα ενός θρίλερ γυρισμένου ως σύγχρονου γουέστερν στην Άπω Ανατολή και με ήρωα έναν σύγχρονο καουμπόη.

    Αρχικά μάλιστα, ίσως να ήταν ετούτο εδώ η ταινία που θα δημιουργούσε τον σούσουρο του Drive καθώς σκόπευε να το γυρίσει μετά το-αδικημένο-Valhalla Rising (2009) συνεχίζοντας τελικά με το Drive και αναλαμβάνοντας το Only God...μετά την επιτυχία αυτού...




    Στην υπόθεση, ο Julian (Ryan Gosling) είναι ένας άντρας που έχει αυτοεξοριστεί στην Μπανγκόκ μετά από τη δολοφονία ενός αστυνομικού και ζει διευθύνοντας ένα γυμναστήριο ταϊλανδέζικου μποξ.

    Στην πραγματικότητα, όλα αυτά είναι βιτρίνα για το εμπόριο ναρκωτικών, στο οποίο είναι συνεργός με την μητέρα του και τον αδερφό του.

    Όταν ο τελευταίος βρεθεί νεκρός, ο Julian θα θελήσει να εκδικηθεί τον υπεύθυνο, έναν αστυνομικό γνωστό με το παρατσούκλι "Ο Άγγελος Της Εκδίκησης".

    Η ίδια 80's retro-pop και noir ατμόσφαιρα είναι εκεί, με τα έντονα neon χρώματα και την στυλιζαρισμένη σκηνοθεσία, με την μελαγχολική αισθητική επηρεασμένη περισσότερο αυτή τη φορά από τον ασιατικό κινηματογράφο των Oldboy, In The Mood For Love με λίγη παραπάνω στυλιζαρισμένη ασιατική βία.

    Ο πρωταγωνιστής Ryan Gosling, που φαίνεται πως εξελίσσεται σε...μούσο του Refn, έχει δηλώσει πως το σενάριο είναι το πιο παράξενο που έχει διαβάσει ποτέ και ουσιαστικά μιλάμε για ένα άτυπο sequel στο Drive, με παρόμοια αλλά εξίσου ξεχωριστή ατμόσφαιρα και αισθητική.

    Συμπρωταγωνιστεί η Kristin Scott Thomas (Dans La Maison) η οποία για πρώτη φορά φαίνεται τόσο αισθησιακή και γοητευτική και ο Vithaya Pansringarm (The Hangover 2).

    Δείτε παρακάτω το red band trailer που μόλις κυκλοφόρησε από Yahoo! Movies, μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες και αφήστε γνώμες.

    Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στο φετινό 66ο Φεστιβάλ των Καννών και αναμένουμε νεότερα για ημερομηνίες κυκλοφορίας σε Αμερική και Ελλάδα.

    Υ.Γ.: Να περιμένουμε πάλι soundtrack-άρα;

    Υ.Γ.2: Όσο για τις...τσαούσες, μην λυσσάτε για το αν ο Gosling θα παρατήσει τελικά την ηθοποιία, όπως είχε δηλώσει.

    Αυτά...μας τα είχαν πει και άλλοι (Joaquin Phoenix).


    Only God Forgives trailer από Horrorant




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Παλεύεις με τον Ryan Gosling στο trailer του Only God Forgives; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top