F Μούσκουλα, Μωρά κι Εκρήξεις στο νέο trailer του Pain and Gain του Michael Bay - FilmBoy Μούσκουλα, Μωρά κι Εκρήξεις στο νέο trailer του Pain and Gain του Michael Bay - FilmBoy
  • Latest News

    Μούσκουλα, Μωρά κι Εκρήξεις στο νέο trailer του Pain and Gain του Michael Bay


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Επόμενος σταθμός της Bayhem εποποιίας του Michael Bay είναι το Pain and Gain, ο οποίος αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το ρομποτικό βρωμόξυλο των Transformers, πριν αφοσιωθεί ξανά στο 4ο φιλμ του franchise.

    Η πλοκή ακολουθεί ένα τρίο μποντιμπιλντεράδων στην περιοχή της Φλόριντα, οι οποίοι θα μπλέξουν γερά όταν μετά από ένα παιχνίδι εκβιασμών, θα πρέπει να σχεδιάσουν μια απαγωγή που θα πάει τελείως στραβά.

    Συγκεκριμένα, ο Daniel Lugo (Mark Wahlberg) δουλεύει σε ένα γυμναστήριο με τον φίλο του Adrian Doorbal (Anthony Mackie).

    Έχοντας βαρεθεί όμως την φτωχική του ζωή, επινοεί ένα σχέδιο απαγωγής του Victor Kershaw (Tony Shalhoub), ενός τακτικού πελάτη του γυμναστηρίου που τυχαίνει να είναι ένας πλούσιος επιχερηματίας.


    Προσπαθώντας να τον εκβιάσει με την απειλή βασανιστηρίων, θα χρειαστεί να προσλάβει και τον πρόσφατα αποφυλακισμένο εγκληματία Paul Doyle (Dwayne Johnson), μόνο που κάπου εκεί όλα θα στραβώσουν και θα τους πάρει στο κυνήγι ο αστυνομικός του Ed Du Bois του Ed Harris.



    Pain and Gain trailer από Horrorant

    Από τα trailers καταλαβαίνουμε πως ο Bay παραμένει σε κλίμα ΜΜΕ (Μούσκουλα, Μωρά, Εκρήξεις) και μετά τον ρομποτικό χαμό της Transformers τριλογίας, φαίνεται να το ρίχνει πάλι στο buddy movie-action comedy, δέκα χρόνια μετά το Bad Boys 2.

    Υποτίθεται πως το σενάριο των Christopher Markus και Stephen McFeely (Chronicles of Narnia, Captain America), βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία που είχε αναφερθεί σε άρθρο των 
    Miami New Times το 1999, αν και βλέποντας τον Mark Wahlberg σε ρόλο Λατινοαμερικάνου, καταλαβαίνουμε πως το άρθρο αποτέλεσε απλώς μια αφορμή για τον Bay, να διασκευάσει την ιστορία όπως ήθελε προκειμένου να εξαπολύσει ένα ακόμη φασαριόζικο 2,5ώρο...με πολύ Hangover επιρροή στις πιο χοντροκομμένες σκηνές.

    Οι Dwayne Johnson, Mark Wahlberg και Antony Mackie ντύνονται νίντζα και εξωγήινοι, τρέχουν, πίνουν, σπάνε, μπλέκουν με στριπτιτζούδες, κάνουν αστειάκια με κομμένα δάχτυλα και...τιζάρουν με...taser.

    Αν όλα αυτά δεν σας πείθουν πως ο Bay αποσκοπεί σε ένα δικό του ακόμα πιο action-comedy Hangover...τότε δείτε οι ίδιοι με τα μάτια σας.

    Αξίζει να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά αναλαμβάνει ταινία τόσου χαμηλού μπάτζετ (μόλις στα...$25 εκατομμύρια) μετά το πρώτο Bad Boys του 1995 ενώ κανονικά ήθελε να κυκλοφορήσει την ταινία, ανάμεσα από τα Transformers: Revenge of The Fallen και Dark of The Moon.

    Μου φαίνεται πως είτε θα το απολαύσουμε, είτε θα κάψουμε κύτταρα και όλα θα εξαρτηθούν από την διάρκεια της ταινίας καθώς αν ο Bay έκοβε τουλάχιστον ένα μισάωρο σε καθεμία από τις τελευταίες του παραγωγές, θα είχε κάνει προ καιρού κάτι εφάμιλλο των The Rock, Bad Boys (αλλά και του αδικημένου The Island).

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 26 Απριλίου και μέχρι τότε, δείτε το νέο red band trailer (πάνω), μαζί με το πρώτο κανονικό που είχε κυκλοφορήσει τον Δεκέμβρη.



     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μούσκουλα, Μωρά κι Εκρήξεις στο νέο trailer του Pain and Gain του Michael Bay Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top