F Το Star Trek Into Darkness έρχεται με άλλο ένα epic trailer - FilmBoy Το Star Trek Into Darkness έρχεται με άλλο ένα epic trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Το Star Trek Into Darkness έρχεται με άλλο ένα epic trailer


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Η Paramount μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο international trailer για το sequel του J.J Abrams, που μας δίνει την μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη μέχρι τώρα οπτική, για το Into Darkness.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

    "Στον απόηχο μιας συγκλονιστικής τρομοκρατικής πράξης μέσα από την ίδια τους την οργάνωση, το πλήρωμα του Enterprise καλείται εκτάκτως, να γυρίσει πίσω στη Γη.

    Σε πείσμα των κανονισμών και έχοντας να ξεκαθαρίσει ένα προσωπικό ζήτημα, ο Captain Kirk οδηγεί το πλήρωμα του σε ένα ανθρωποκυνηγητό, για να συλλάβουν μια ασταμάτητη καταστροφική δύναμη και να φέρουν τους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης...




    Καθώς οι ήρωες μας κινούνται προς ένα επικό παιχνίδι ζωής και θανάτου, η αγάπη θα δοκιμαστεί, φιλίες θα διαλυθούν και θυσίες θα πρέπει να γίνουν για χάρη της μόνης οικογένειας που έχει απομείνει στον Kirk: το πλήρωμα του.
    "

    Προσωπικά με κάθε teaser, trailer και spot που κυκλοφορεί, παίρνω και μεγαλύτερη δόση ανατριχίλας.

    Δράση επικότερη, θάνατοι και κηδείες αλά Skyfall, κακός με πραγματική ερμηνεία από πίσω (δεν έχω λόγια για τον Benedict Cumberbatch) και ένα γενικότερο κλίμα πως όσα διακυβεύονται μοιάζουν σημαντικότερα, επικότερα και πιο σκοτεινά από ποτέ....ίσως και πιο αισθησιακά αν λάβουμε υπόψη την εμφάνιση της Alice Eve με μαύρα εσώρουχα.

    Αν κάτι θα σε χαλάσει στο trailer, είναι πως μοιάζει υπερβολικά με περίληψη της ταινίας.
    Άμεσα συμπεραίνεις το πως ακριβώς αρχίζουν και εξελίσσονται οι καταστάσεις.

    Ελπίζω να μας φυλάνε για το τέλος μερικές δυνατές, δραματικές ανατροπές και μια υποψία την έχουμε, πως ο Mr Spock ίσως έχει ίδια μοίρα με το Wrath of Khan του 1982.

    Συμπερασματικά, εκεί που το πρώτο Star Trek ήταν μια fun εμπειρία που απλά μας εισήγαγε στους χαρακτήρες (και με τον Mr Spock να αναπτύσσεται περισσότερο απ'όλους), η 2η ταινία του reboot εναρμονισμένη και με το κλίμα των τελευταίων darky sequels (Skyfall, Iron Man 3, Nolan's Batman movies), ευελπιστεί να αποτελέσει το Empire Strikes Back του franchise.

    Προσωπικά...δεν με χαλάει καθόλου και το περιμένω εναγωνίως!

    Πρωταγωνιστούν οι Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho, Bruce Greenwood, Simon Pegg, Anton Yelchin, οι καινούριοι Benedict Cumberbatch, Alice Eve και Peter Weller και στην Αμερική αναμένεται για 17

     Μαϊου.

     
    Star Trek Into Darkness trailer 4 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Star Trek Into Darkness έρχεται με άλλο ένα epic trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top