F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 21/3/2013 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 21/3/2013 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 21/3/2013

    Το τρικ της μη-δημοσιογραφικής για το άθλιο ελληνικό με τον Φιλιππίδη έπιασε, αφού 22.000 Αθηναίοι (και άλλοι ~10.000 από την υπόλοιπη Ελλάδα) την πάτησαν και το έφεραν στη 1η θέση του box office, αντίθετα με το άλλο άθλιο ελληνικό του Κούνδουρου, το οποίο χάρη στις κακές κριτικές έκανε μόλις 72 εισιτήρια σε 2 αίθουσες το 4ήμερο.

    Στα άλλα ανοίγματα, το Ισπανικό animation τα κατάφερε στη 4η θέση με 3.261 εισιτήρια (4.568 πανελλαδικά), περιέργως ο Ρούσβελτ του Murray τσίμπησε 2.023 εισιτήρια (κι άλλα 300 στην υπόλοιπη χώρα) και την 8η θέση, ενώ και το 'Taken του Cage' μπήκε στη 10η θέση με 1.650 εισιτήρια (2.339 πανελλαδικά).

    Οι δυο μπάτσοι με τις κάμερες και το Γερμανικό αντιρατσιστικό έμειναν εκτός, με το δεύτερο όμως να κάνει 1.280 εισιτήρια σε 1 αίθουσα παρακαλώ!

     


    Passion (7/10), του Brian de Palma.

    Η όμορφη και φιλόδοξη Christine (Rachel McAdams), διευθύντρια διαφημιστικής εταιρίας και χειραγωγό των ανθρώπων γύρω της, η Isabelle (Noomi Rapace) στέλεχος στην εταιρία, μία πιο χαμηλών τόνων γυναίκα.
    Οι δυο τους έχουν μία περίεργη κοντινή σχέση.

    Μια κλοπή ιδέας ενός διαφημιστικού θα διαταράξει τη σχέση τους, και θα αναπτυχθούν κόντρες και διάφορα συναισθηματικά στάδια μέχρι τη στιγμή και το συμβάν που θα αλλάξει τα πάντα.



    Δε Κρατιέμαι! (I’m So Excited!) (5/10), του Pedro Almodovar.

    Αεροπλάνο με μοιραία βλάβη, δύο αναποφάσιστοι σεξουαλικά πιλότοι που δεν διστάζουν να βουτήξουν το χέρι και στα δύο βάζα με μέλι, τρεις άντρες αεροσυνοδοί σεξουαλικά απόλυτα κατασταλαγμένοι που δοκιμάζουν μόνο μέλι που εμπεριέχεται σε … αρρενωπά βάζα, μία επαγγελματίας «αφέντρα», ένας πληρωμένος δολοφόνος, μία απελπισμένη παρθένα, ο Antonio Banderas και η Penelope Cruz ως guest star και πίσω από τις κάμερες ο Pedro Almodovar!


    Μαθήματα Ζωής (Detachment) (7/10), του Tony Kaye.

    Αναπληρωτής καθηγητής (Adrien Brody) πηγαίνει σ’ ένα δύσκολο σχολείο, όπου θα διδάξει για τρεις μόνο εβδομάδες.

    Για λίγο θα νοιαστεί για την κλειστή μαθήτριά του Meredith (Betty Kaye), για τη νεαρή πόρνη Erica (Sami Gayle) και για τη συνάδελφό του Sarah Madison (Christina Hendricks), μόνο που αυτές οι τρεις γυναίκες θα τον κάνουν να δει την πραγματική του εικόνα και οι άμυνες του θ’ αρχίσουν να διαλύονται... 



    Μπιγκ Χιτ (4/10), του Κάρολου Ζωναρά.

    Ο υπαστυνόμος Αριστείδη Κορμά, ένας μπάτσος παλαιάς κοπής που προτιμά την δράση από την αναπαυτική καρέκλα του γραφείου του, αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τα αίτια της αυτοκτονίας ενός συναδέλφου του.

    Ενώ όλα υποδεικνύουν πως τίποτα δεν είναι ύποπτο στην συγκεκριμένη υπόθεση, γρήγορα αντιλαμβάνεται πως οι διασυνδέσεις του αυτόχειρα με τον υπόκοσμο μπορεί να έπαιξαν σοβαρό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων.

    * Για το Olympus Has Fallen δεν έγινε δημοσιογραφική προβολή επειδή ‘άργησαν να έρθουν οι κόπιες’, αλλά εμείς θα έχουμε review μέσα στο σ/κ.
     

    Καλό Σινεμά.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 21/3/2013 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top