F Peace, Love and Misunderstanding - FilmBoy Peace, Love and Misunderstanding - FilmBoy
  • Latest News

    Peace, Love and Misunderstanding

    Ο επιρρεπής σε συναισθηματικά πισωγυρίσματα Αυστραλός σκηνοθέτης Bruce Beresford – δυο φορές υποψήφιος για Oscar και σκηνοθέτης του Driving Miss Daisy φυσικά – επιστρέφει στη dramedi με …παράξενο τρόπο.

    Μια δραματική κομεντί διαφορετικών γενεών για την οικογένεια, τη συγχώρεση και την ηθική και συναισθηματική αποσύνδεση μεταξύ των γονέων και των παιδιών τους.

    Σε μια επίδειξη σεναριακής μεγαλοφυΐας, η Jane Fonda (δε θυμάμαι που αλλά την έχω ξαναδεί σε ίδιο ρόλο …είμαι σίγουρος) παίζει την μια-φορά-hippy-πάντα-hippy γιαγιά που ζει σε ένα αγρόκτημα στο Woodstock της Νέας Υόρκης, πουλά χόρτο και κάνει full-moon πάρτι με τις καινούργιες φίλες της.

    Θρυλικός σκηνοθέτης, θρυλική πρωταγωνίστρια, αστραφτερό υπόλοιπο cast …άθλιο σενάριο.


    Αυτά λένε οι – κακές οι περισσότερες – κριτικες του Peace, Love and Misunderstanding, που από το φεστιβάλ του Toronto το 2011, βρήκε το δρόμο προς στις αίθουσες των ΗΠΑ τον Ιούνη του 2012.

    Η (γερασμένη) Catherine Keener (Trust) παίζει τη πρωτευουσιάνα μεσήλιξ Diane, μια σφιχτοκώλα δικηγόρος που ...



    ...προσπαθεί να συνέλθει και να καταλάβει που πάει η ζωή της, τώρα που εντελώς ξαφνικά ο άντρας της (Kyle MacLachlan) αποφάσισε ότι θέλει να χωρίσουν.

    Σέρνοντας μαζί της τον βιντεοκαμερά γιο της Jake (Nat Wolff, New Year’s Eve) και τη χορτοφάγα κουλτουρέ κόρη της, Zoe (Elizabeth Olsen, Red Lights), η Diane φεύγει προς τα βόρεια της πολιτείας, στο Woodstock, εκεί όπου η τρελαμένη μαμά της (Fonda), προσποιείται ότι είναι ακόμα 1968.

    Αυτή η μαμά είναι μια γκριζομάλλα πρώην παιδί των λουλουδιών, με φαρδιά ενδύματα και τυρκουάζ κοσμήματα, που πηγαίνει σε διαμαρτυρίες κατά του πολέμου κάθε βδομάδα. 



    Είναι ουσιαστικά το ακριβώς αντίθετο από την κόρη της, που επαναστάτησε με το να γίνει μια πιστή συντηρητική, και πολιτικά και στη συμπεριφορά.

    Οι σχέσεις τους είχαν παγώσει εδώ και δυο δεκαετίες (από τότε που η μαμά πουλούσε χόρτο σε επισκέπτες στο γάμο της Diane…), αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μέχρι το τέλος της ταινίας, η σχέση τους θα έχει φτιάξει.

    Τι εννοείτε spoiler;
    Όλες αυτές οι προσπάθειες – ειδικά με τόσο μέτρια αποτελέσματα – έχουν τη κατάληξη που περιμένεις.

    Παίζουν ακόμη ο Jeffrey Dean Morgan (The Possession), η Joyce Van Patten (This Must Be the Place), ο Chase Crawford (What To Expect When You’re Expecting) και άλλοι.

    Το Peace, Love and Misunderstanding είπαμε πως είχε κακές κριτικές στο σύνολό τους, και προβλήθηκε στις ΗΠΑ στις 8 Ιούνη 2012. 



    Peace, Love & Misunderstanding trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Peace, Love and Misunderstanding Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top