F Ο Michael Keaton τρομοκρατεί τη Michelle Monaghan στο trailer του Penthouse North - FilmBoy Ο Michael Keaton τρομοκρατεί τη Michelle Monaghan στο trailer του Penthouse North - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Michael Keaton τρομοκρατεί τη Michelle Monaghan στο trailer του Penthouse North


    Ο Michael Keaton έχει να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη από το The Other Guys το 2010, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δούλευε.

    Το 2011, ο ίδιος και η Michelle Monaghan γύρισαν στα γρήγορα ένα θρίλερ με τίτλο Penthouse North σε σκηνοθεσία Joseph Ruben, το οποίο αγοράστηκε από τη Dimension Films την ίδια χρονιά, αλλά το ξέχασε στα ράφια από τότε.

    Και θα έμενε ακόμη εκεί, αν δεν υπήρχε η Ταυλανδέζικη διανομή να βγάλει ένα δικό της trailer και έτσι να το πάρουμε χαμπάρι κι εμείς οι υπόλοιποι.

    Η Sara Taylor (Monaghan), μια φωτορεπόρτερ που τυφλώθηκε στο Ιράκ, είναι αναγκασμένη να παίξει ένα θανάσιμο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με τον σαδιστή παράνομο Hollander (Keaton), έναν άνθρωπο που δε θα σταματήσει σε τίποτα μέχρι να πάρει στα χέρια του μια περιουσία από κλεμμένα διαμάντια, που βρίσκονται στο ρετιρέ διαμέρισμα της Sara.

    Παρόλο ότι η Sara ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει πού είναι τα διαμάντια, ο Hollander χρησιμοποιεί ψυχολογικά και σωματικά βασανιστήρια, σε μια προσπάθεια να σπάσει την αντίσταση της Sara. 


    Δείτε το traier του Penthouse North στη συνέχεια.
    Εντυπώσεις;


     
    Penthouse North trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Michael Keaton τρομοκρατεί τη Michelle Monaghan στο trailer του Penthouse North Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top