F Super Bowl trailer: Fast & Furious 6 - FilmBoy Super Bowl trailer: Fast & Furious 6 - FilmBoy
  • Latest News

    Super Bowl trailer: Fast & Furious 6


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Νομίζαμε πως καθάρισαν με τις βρωμοδουλειές τους, τα βρήκαν και τα συμφώνησαν με τον αρχικαταδιώκτη μπάτσο Luke Hobbs και τράβηξαν για άλλες πολιτείες ερωτικές, εκμεταλλευόμενοι ο καθένας το μερίδιο του από την μπάζα.

    Όμως για όσους συνέχισαν να στέκονται στην οθόνη με το στόμα ανοιχτό, μετά το πέρας της προβολής του χορταστικότατου και τέρμα διασκεδαστικού Fast Five, θα προσέξατε μια Eva Mendes (του 2 Fast 2 Furious) να ρωτάει τον Hobbs (Dwayne Johnson) αν πιστεύει στα φαντάσματα.

    Ρίχνει στο φάκελο μια μελέτη και βλέπει ζωντανή την...Letty!
    Κι αν δεν πιστεύετε στα φαντάσματα, τότε θα πιστέψετε πως αυτό το franchise που είχε ήδη μείνει από εξάτμιση μετά τα πρώτα sequel, θα τραβήξει για πολύ περισσότερο απ'όσο νομίζαμε...



    Με το που είδαμε πριν δύο χρόνια, εκείνη την after credits σκηνή αρχίσαμε να χολοσκάμε για το πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο Fast and Furious, που ήταν σίγουρο πως θα πραγματοποιηθεί από την στιγμή που το Fast Five έκανε ρεκόρ ανοίγματος και τελικών εισπράξεων για το franchise.

    Επ'ευκαιρίας του καθιερωμένου αθλητικού γεγονότος Super Bowl, προβλήθηκαν μυριάδες spot για όλα τα προσεχή blockbuster και μέσα σε αυτά προβλήθηκε και του Fast Six.

    Έτσι μπορούμε επιτέλους να δούμε το πρώτο οπτικοακουστικό υλικό για το πολυαναμενόμενο sequel.

    Στη σκηνοθεσία επιστρέφει για τέταρτη και συνεχόμενη φορά ο Justin Lin, με πρωταγωνιστές φυσικά τους Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, με τους Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Sung Kang, Gal Gadot ως το απαραίττο συμπλήρωμα, τους Dwayne Johnson και Elsa Pataky να επανέρχονται από το Fast Five και με τις νέες προσθήκες των Gina Carano και Luke Evans.



    Η σύνοψη της υπόθεσης που κυκλοφόρησε από τη Universal, έχει ως εξής:

    "Από τότε που η ληστεία στο Ρίο, των Dom (Vin Diesel) και Brian (Paul Walker), οδήγησε προς κατάρρευση την μαφιόζικη αυτοκρατορία του Hernan Reyes, τα μέλη της ομάδας έχουν μοιραστεί το μερίδιο των $100 εκατομμυρίων και έχουν διασκορπιστεί σε όλη την υδρόγειο.

    Όμως λόγω των παρανομιών τους, αδυνατούν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και να ζήσουν ελεύθεροι, έχοντας αφήσει τις ζωές τους ελλιπείς.

    Εν τω μεταξύ, ο Hobbs (Dwayne Johnson), παρακολουθεί και προσπαθεί να εντοπίσει σε 12 χώρες, μία οργάνωση εξειδικευμένων θανατηφόρων μισθοφόρων, των οποίων ο εγκέφαλος (Luke Evans) υποβοηθείται από ένα αδίστακτο δεύτερο μέλος, που αποκαλύπτεται πως είναι η-άλλοτε πεθαμένη γκόμενα του Dom-Letty (Michelle Rodriguez).

    Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η δράση της εγκληματικής ομάδας, είναι να βρουν άτομα ισοδύναμα σε ικανότητες δρόμου και οδήγησης.

    Έτσι ο Hobbs θα ζητήσει την βοήθεια του Dom και της ομάδας του, οι οποίοι θα αρχίσουν να μαζεύονται στο Λονδίνο, με αντάλλαγμα πλήρης αμνηστία για όλους, ώστε να μπορεί ο καθένας να επιστρέψει στην πατρίδα του και τις οικογένειες του.
    "

    Με άλλα λόγια, μπορεί το Fast Five να φαινόταν ένα ιδανικό φινάλε όπου ο καθένας τράβηξε την πορεία του, αλλά τελικά ήταν μόνο η νηνεμία ύστερα από μια μικρή φουρτούνα και πριν τη μεγάλη καταιγίδα (τι λέει ρε ο ποιητής!).

    Για να μην πολυλογώ άλλο, ρίξτε μια ματιά στο σποτάκι, όπου αυτή τη φορά θα γίνεται ακόμα περισσότερο της καραθεότρελης από δράση καθώς πέρα από τα κλασικά καγκουράμαξα, θα έχει και οχήματα στρατιωτικού τύπου που έφερναν σε Death Race.

    Και επειδή η επιστροφή της Letty/Rodriguez προωθείται τα μέγιστα, τσιμπήστε και μια φωτό που ανέβασε η ίδια στο facebook της, δηλώνοντας πως ακολουθεί πάρα πολύ σύντομα και ένα φουλ 3λεπτο trailer!

    Ανεβάστε το γρήγορα και εμείς θα επιστρέψουμε, γιατί είμαστε...fast and curious για το Fast and Furious!



     
    Fast & Furious 6 Super Bowl trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Super Bowl trailer: Fast & Furious 6 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top