F Ας Μιλήσουμε για το The Hobbit: An Unexpected Journey (Spoiler Post) - FilmBoy Ας Μιλήσουμε για το The Hobbit: An Unexpected Journey (Spoiler Post) - FilmBoy
  • Latest News

    Ας Μιλήσουμε για το The Hobbit: An Unexpected Journey (Spoiler Post)


    Έφτασε πια η μέρα – ύστερα από πάνω από μια δεκαετία μετά την πρεμιέρα του Fellowship of the Ring – και ο Peter Jackson επιστρέφει στη Μέση-Γη με την πρώτη από τις τρεις προγραμματισμένες ταινίες, που μεταφέρει το πρώτο μυθιστόρημα του J.R.R. Tolkien, The Hobbit.

    Ωστόσο, οι ταινίες δεν θα προσαρμόσουν μόνο αυτό το βιβλίο, καθώς ο Jackson και οι συν-σεναριογράφοι Fran Walsh, Philippa Boyens και Guillermo del Toro έχουν ενσωματώσει και στοιχεία από το The Lord of the Rings.

    Ο Tolkien επινόησε αρκετές παράλληλες ιστορίες για να στηρίξει την επεισοδιακή περιπέτεια του The Hobbit, και έτσι το The Hobbit: An Unexpected Journey ενσωματώνει μερικές από αυτές.

    Η ταινία είναι επίσης η πρώτη ταινία του Jackson στη Μέση-Γη που γυρίστηκε με ψηφιακή κάμερα και σε 3D, και η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία που γυρίστηκε και προβάλλεται σε high frame rate 48 fps, αντί του συμβατικού 24fps, στην ιστορία του κινηματογράφου.

    Σημειώστε ότι η Village Roadshow είναι η μοναδική εταιρεία που διαθέτει αυτή τη τεχνολογία στη χώρα μας.

    Το είδατε;

    Διαβάσατε το review από τον Παναγιώτου;
    Στα σχόλια αφήστε ελεύθερα τις εντυπώσεις σας για τη ταινία, τα νοήματα, το φινάλε και γενικά οτιδήποτε χρειάζεται ανάλυση.

    Φυσικά, αυτό είναι ένα spoiler-post, και ενδείκνυται μόνο σε όσους έχουν δει τη ταινία.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ας Μιλήσουμε για το The Hobbit: An Unexpected Journey (Spoiler Post) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top