F ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ - THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON - FilmBoy ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ - THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ - THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON



    Δεν υπάρχουν πιο hot χαρακτήρες αυτή τη στιγμή στο χώρο του κινηματογράφου από τον Edward και την Bella.
    81 εκατομμύρια ψαξίματα για τη ταινία, στο Google μόνο.
    Περίπου 400 εκατ. δολάρια στο box office πέρυσι.
    10 εκατομμύρια αντίτυπα το αντίστοιχο βιβλίο.  

    Με τέτοιο boost ήταν σίγουρο ότι η εταιρεία που βρίσκεται από πίσω, Summit Entertainment, θα έδινε γρήγορα το ok για το sequel
    Τα νέα είναι ότι η παραγωγή προχώρησε λίγο πιο πέρα, καθώς ήδη γυρίζεται το 3ο μέρος, βασισμένο στο 3ο βιβλίο της Stephanie Meyer με τίτλο The Twilight Saga: Eclipse και θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2010.
    Το 4ο και τελευταίο βιβλίο TTS: Breaking Dawn δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως αλλά μάλλον διαδικαστικό είναι το θέμα.    

    Η ταινία που έγινε φαινόμενο (ανεξήγητα για πολλούς), με φανατικούς οπαδούς να ουρλιάζουν στο πέρασμα των πρωταγωνιστών και ειδικά αυτού του απίθανου τύπου Robert Pattinson (που ίσως να τον θυμάστε από τα Harry Potter), το νέο αγόρι-αφίσα στο δωμάτιο κάθε έφηβης και η νέα ονείρωξη κάποιων μεγαλύτερων, που έφτασαν και σε παραληρήματα όπως ‘...να το θυμηθείτε, είναι ο επόμενος Leonardo DiCaprio, ...θα κάνει μεγάλη καριέρα, ...είναι κούκλος, ...όπως ο Tom Cruise στο Coctail... (GHMOM)*  όπως άκουσα τελευταία σε κάποιο πρωιναδικο από μια τρεμάμενη από τη συγκίνηση παρουσιαστρια και έτοιμη να μαλώσει στον αέρα με κάποιον ταλαίπωρο καλεσμένο της που ψέλλιζε ‘...ποιος, αυτός;;’   

    Από κοντά και η 19χρονη Kristen Stewart (που από το ύφος της μοιάζει να είναι ‘always ...high!!’), γλυκούλα και με προοπτικές για σέξι, με φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι και στη ζωή αλλά με αποκλειστικές πληροφορίες του KostasBlog να λένε ότι τα γούστα της είναι κάπως ...διαφορετικά, όπως βλέπεις εδώ.  

    Αυτός όμως που απασχόλησε περισσότερο τους φανς της ταινίας είναι ο 17χρονος Taylor Lautner (γι’αυτόν το καταλαβαίνω), ο Ινδιάνικης καταγωγής παιδικός φίλος της Bella στο 1ο, κρυφολυκανθρωπος και κρυφοκαψουρης, και που στο sequel παίρνει τη κατάσταση στα χέρια του.
    Ο χαμός έγινε όταν η παραγωγή ανακοίνωσε ότι ψάχνει κάποιον άλλο για το ρόλο γιατί ήθελε έναν πιο σωματαρα. Κοπέλες βγήκαν στους δρόμους, το youtube γέμισε με βίντεο αγανάκτησης και στο facebook έγινε ομάδα με τίτλο ‘Κρατήστε τον Taylor στο New Moon’.
    Ο πιτσιρίκος πήγε γυμναστήριο και πήρε 20 κιλά σε μυς και έγινε ακριβώς όπως ήμασταν όλοι στα 17 μας!


    Photo Gallery


    Αντιδράσεις υπήρξαν και για το νέο σκηνοθέτη Chris Weitz αφού όλοι ήθελαν να συνεχίσει η Catherine Hardwicke του πρώτου.
    Ο ίδιος πάντως έχει να πει τα καλύτερα για τη παραγωγή, ‘που τον άφησε να κάνει ακριβώς τη ταινία όπως την ήθελε’.  

    Όπως εξηγεί η συγγραφέας, ‘'New Moon' is the darkest period of Bella's life.
    Ο Edward τη παρατάει για να τη σώσει, και η Bella περιπλανιέται χαμένη στο σχολείο, κλαίγοντας και βλέποντας το αγαπημένο της βαμπίρ σε όνειρα αλλά και σε κάθε στιγμή που εκείνη κινδυνεύει.
    Από κοντά ο Jacob, ο φίλος που βρίσκει ευκαιρία να της τη πέσει για τα καλά, αφού τη σώσει κι αυτός κάνα δυο φορές. 
    Αν τα καταφέρνει; Χλωμό το βλέπω, με τέτοιες ατάκες:
    Bella Swan: It's my birthday, can I ask for something? Kiss me. 

    Τα γυρίσματα έγιναν φυσικά στο Καναδά αφού λόγω χαμηλότερου  κόστους όλο και περισσότερες ταινίες γυρίζονται εκεί, και κάποια στην Ιταλία.  

    Στην Ελλάδα σε ταυτόχρονη πρεμιέρα σε ολόκληρο σχεδόν το κόσμο θα το δούμε στις 19 Νοεμβρίου από τη (τυχερή) Odeon.  

    Δείτε το καινούργιο trailer (μόλις κάποιων ημερών).
    Επειδή ένα trailer ποτέ δεν είναι αρκετό, δείτε και ένα ειδικό feature trailer που είναι αρκετά καλό.  

    * Επεξήγηση: GHMOM = God Have Mercy On Me!  


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ - THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top