F Εκτός Bloodsport remake ο Van Damme; - FilmBoy Εκτός Bloodsport remake ο Van Damme; - FilmBoy
  • Latest News

    Εκτός Bloodsport remake ο Van Damme;


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ύστερα από την επιτυχία των Expendables και Expendables 2, ακούμε συνεχώς νέα για τα επόμενα πρότζεκτ των Σβάρτζι, Stallone και Van Damme.

    Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να αφορά και παλιότερες επιτυχίες τους, ακόμα και αν οι ίδιοι δεν περιλαμβάνονται στα σχέδια των υπεύθυνων.

    Το Bloodsport του 1988 ήταν μια hardcore ταινία πολεμικών τεχνών, από την οποία ο Van Damme ξεκίνησε ουσιαστικά να κάνει όνομα.

    Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα έχει ανακοινωθεί το remake του και το σενάριο έχει αναλάβει ο σεναριογράφος του Taken 2, Robert Mark Kamen.

    Για το αν θα δούμε σε αυτό τον Van Damme, στάθηκε αμφίβολος δηλώνοντας πρόσφατα:



    "Ο οποισοδήποτε συσχετισμός αυτής της ταινίας με την παλιά, θα αφορά τον τίτλο και μόνο αυτόν.

    Το να χρησιμοποιήσουμε τον Jean Claude Van Damme, δεν θα είχε νόημα καθώς η ιστορία δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την πρώτη ταινία.

    Δεν θα αφορά κανέναν διαγωνισμό Kumite ή τον χαρακτήρα του Frank Dux και αν ο τίτλος δεν ήταν ο ίδιος, αποκλείεται να συσχετίζονταν οι δύο ταινίες."

    Ο Van Damme από την άλλη είχε δηλώσει νωρίτερα μέσα στο χρόνο, πως θα ήθελε να συμμετέχει έστω και σαν εκπαιδευτής, δηλώνοντας απόλυτα δυσαρεστημένος με τον Kamen.

    Για την σκηνοθεσία είχε ακουστεί πριν από ένα χρόνο και βάλε, το όνομα του Phillip Noyce (Salt), ο οποίος δεν γνωρίζουμε αν έχει παραμείνει στο πρότζεκτ.

    Όσο για τον Van Damme, να μην στεναχωριέται.

    Ζούμε στην εποχή των remakes, δηλαδή φτιάξε μία από τα ίδια και βάλε έναν γνωστό τίτλο επάνω, και να πως θα πουλήσει μια ακόμη κοινότυπη περιπέτεια της σειράς.

    Τι άλλο μας μένει;
    Να σκεφτούν κανά remake στον Rocky, επειδή τους τελείωσαν οι ιδέες για ανάλογες ταινίες;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εκτός Bloodsport remake ο Van Damme; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top