F Από τη Ρωσία με αγάπη, νέο trailer και poster για το A Good Day to Die Hard - FilmBoy Από τη Ρωσία με αγάπη, νέο trailer και poster για το A Good Day to Die Hard - FilmBoy
  • Latest News

    Από τη Ρωσία με αγάπη, νέο trailer και poster για το A Good Day to Die Hard

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Το μήλο κάτω απ΄τη μηλιά φαίνεται να έχει πέσει, στο νέο trailer του 5ου Die Hard.

    Σύμφωνα με την υπόθεση, από το 1988 και το πρώτο Die Hard ο John McClane βρισκόταν πάντοτε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, αλλά με τις ικανότητες του και το attitude του σκληροτράχηλου κατάφερνε να παραμένει ζωντανός, αποτελώντας τον νούμερο 1 εχθρό της παγκόσμιας τρομοκρατίας.

    Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του και αυτή τη φορά σε διεθνές επίπεδο, όταν ο γιος του Jack βρεθεί ανακατεμένος στην απόδραση ενός αδίστακτου Ρώσου ηγέτη.

    Φυσικά και όπως φαίνεται από το trailer, πατέρας και γιος θα συνεργαστούν για να κρατήσει ο ένας τον άλλον ζωντανό αλλά και για να εξασφαλίσουν την παγκόσμια ασφάλεια και δημοκρατία.




    Οι καλοί Αμερικάνοι πάλι θα σώσουν τον κόσμο δηλαδή και πάλι ενάντια στους Ρώσους, μόνο που εδώ μιλάμε για τον John McClane, ο οποίος όσο μεγαλώνει ωριμάζει σαν το παλιό καλό κρασί, με τον Bruce Willis να δείχνει μεν τα χρονάκια του αλλά από την άλλη να φαντάζει πιο badass aπό ποτέ.

    Δείτε παρακάτω το καινούριο trailer και poster, από τα I-Tunes και Entertainment Weekly.

    Αν μη τι άλλο, το A Good Day to Die Hard δείχνει να τα σπάει ...κυριολεκτικά(!), με πολύ σκληροπυρηνικό κλίμα, βαρύ κι ασήκωτο McClane, αρκετό Jack και μία δόση...κόρης!

    Θα σας άφηνα με τη γνωστή ατάκα αλλά νομίζω το poster...τα λέει όλα από
    μόνο του.

      
    A Good Day to Die Hard trailer από FilmBoy-gr

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Από τη Ρωσία με αγάπη, νέο trailer και poster για το A Good Day to Die Hard Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top