F Η αγωνία στο «κόκκινο» μετά το επίσημο trailer του Iron Man 3 - FilmBoy Η αγωνία στο «κόκκινο» μετά το επίσημο trailer του Iron Man 3 - FilmBoy
  • Latest News

    Η αγωνία στο «κόκκινο» μετά το επίσημο trailer του Iron Man 3

    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Οι άνθρωποι της Marvel Studios μισούν τον κόσμο. 
    Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως κυκλοφόρησαν το trailer για το πολυαναμενόμενο Iron Man 3 επτά ολόκληρους μήνες πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας.

    Το αποτέλεσμα αυτής της αποτρόπαιας πράξης είναι να καθόμαστε για ακόμη μία φορά σε αναμμένα κάρβουνα. 

    Οι πληροφορίες που αντλούμε από το trailer άλλωστε είναι καταιγιστικές και ιδιαίτερα ανησυχητικές.

    Κατ΄ αρχάς να τονίσουμε πως στο δίλεπτο βιντεάκι κάνουν φυσικά την εμφάνιση τους Tony Stark (Robert Downey Jr) και Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) ενώ παίρνουμε μία γεύση και από τον Guy Pearce...




    Από εκεί και πέρα παρατηρούμε τον Tony Stark να βρίσκεται προ των πυλών της καταστροφής του. 


    Οι νέοι του αντίπαλοι άλλωστε είναι πολλοί και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον λυγίσουν. 
    Τον πολεμούν με ψυχολογικά, επαγγελματικά και φυσικά «σωματικά» μέσα.

    Ο εγκέφαλος των…κακών της υπόθεσης είναι ο Mandarin (Ben Kingsley), ο οποίος φαίνεται να ταιριάζει αρμονικά με το ρόλο του. 


    Αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία, ο εν λόγω χαρακτήρας καθώς φημολογείται πως θα είναι από τους πλέον δυσκολοκατάβλητους εχθρούς του Iron Man

    Μία ατάκα του άλλωστε θα σας πείσει για του λόγου το αληθές: «Κάποιοι με λένε τρομοκράτη. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου δάσκαλο. Μάθημα πρώτο: Οι ήρωες δεν υπάρχουν»!

    Μάλιστα, οι «μοχθηροί» , όπως είπαμε και παραπάνω, άνθρωποι της Marvel φρόντισαν να μας προϊδεάσουν για την πτώση του Stark, καθώς ειδικά στη τελευταία σκηνή τον βλέπουμε να σέρνει την ατσάλινη πανοπλία του στα χιόνια αφού προηγουμένως το αρχηγείο του είχε δεχτεί βομβαρδισμό και ο ίδιος είχε καταλήξει στο βυθό της θάλασσας.

    Επίσης λόγος πρέπει να γίνει και για το νέο κοστούμι του ήρωα, το οποίο φαίνεται ακόμα πιο «μοδάτο» και εντυπωσιακό από τα προηγούμενα.

    Τέλος, σημειώνουμε πως σύμφωνα με αρκετές διαδικτυακές συζητήσεις, το Iron Man 3 φιλοδοξεί να αποτελέσει την Dark Knight έκδοση της σειράς. 


    Σκοτεινό με αρκετά απαισιόδοξα μηνύματα και φόβο για τη τύχη του ήρωα, το νέο φιλμ της Marvel αναμένεται να μας αναγκάσει να φάμε όχι μόνο τα νύχια αλλά ολόκληρο το χέρι μας μέχρι την προβολή του, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 3 Μαΐου του 2013.
    Iron Man 3 trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η αγωνία στο «κόκκινο» μετά το επίσημο trailer του Iron Man 3 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top