F Ήρθε το επίσημο trailer του Evil Dead και ...όποιος αντέξει! - FilmBoy Ήρθε το επίσημο trailer του Evil Dead και ...όποιος αντέξει! - FilmBoy
  • Latest News

    Ήρθε το επίσημο trailer του Evil Dead και ...όποιος αντέξει!

    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    Εδώ είναι, αναγνώστες του Horrorant και του FilmBoy.
    Το trailer του remake του θρυλικού Evil Dead έσκασε μύτη και επίσημα, μετά τη διαρροή που προλάβαμε και σας δείξαμε στο New York Comic Con πριν λίγες μέρες.

    Σας θυμίζει αρκετά το πρωτότυπο;
    Αυτή φαίνεται να είναι η πρόθεση του σκηνοθέτη Fede Alvarez, εξ Ουρουγουάης, που αναλαμβάνει ένα σημαντικό κίνδυνο σε ό, τι αφορά το ντεμπούτο του: να πείσει μια μεγάλη μερίδα των οπαδών του είδους, που έχουν βαρεθεί με τα remake κλασικών ταινιών.

    Στο κάτω κάτω, μέσα στη πλημμύρα των remakes, reboots και νέων προσαρμογών, πρέπει να παραδεχτείτε ότι έχουμε εκπλαγεί ευχάριστα σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

    Θυμηθείτε τα Dawn of the Dead (2004) και The Hills Have Eyes (2006), για να μην αναφέρω τα Texas Chainsaw Massacre (2003), The Last House on the Left (2009), I Spit On Your Grave (2010)Piranha 3D (2010) που δεν ήταν καθόλου αμελητέες παραγωγές.

    Όσον αφορά το Evil Dead όμως, πρέπει να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής...




    Για να (προσπαθήσει να) το διασφαλίσει αυτό, το σενάριο γράφτηκε από τον Sam Raimi τον ίδιο, με τη βοήθεια της αμφιλεγόμενης Diablo Cody - του Juno (2007), αλλά και του Jennifer’s Body (2009) - του Rodo Sayagues και τον ίδιο τον Fede Alvarez.

    Επίσης, ο Raimi λειτουργεί ως παραγωγός σε συνεργασία με τον μεγάλο Bruce Campbell, το αστέρι της original ταινίας, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να έχει επιβεβαιώσει ότι θα έχει ένα cameo στη ταινία.

    Και αν οποιοσδήποτε είχε αμφιβολίες για το αν θα υπάρχει άφθονο gore και βία σε εφηβική έκδοση, το trailer που θα δεί παρακάτω θα τον κάνει να πειστεί.

    Το Evil Dead κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 12 του Απρίλη του 2013.

    Περιμένω σχόλια. 


    Evil Dead trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ήρθε το επίσημο trailer του Evil Dead και ...όποιος αντέξει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top