F Το V/H/S για 3η εβδομάδα στις αίθουσες, και από σήμερα και στο Ηράκλειο Κρήτης - FilmBoy Το V/H/S για 3η εβδομάδα στις αίθουσες, και από σήμερα και στο Ηράκλειο Κρήτης - FilmBoy
  • Latest News

    Το V/H/S για 3η εβδομάδα στις αίθουσες, και από σήμερα και στο Ηράκλειο Κρήτης

    Το V/H/S, το αμφιλεγόμενο found footage που έφερε στις ελληνικές αίθουσες η FilmBoy Pictures, δείχνει απίστευτες αντοχές στο box office, καθώς συνεχίζει για 3η εβδομάδα στις αίθουσες της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ξεκινώντας ταυτόχρονα και τη μεγάλη περιοδεία στις αίθουσες της επαρχίας.

    Αυτή τη στιγμή, αν υπήρχε η τεχνική δυνατότητα, θα έβγαινε συγχρόνως σε 5 διαφορετικές πόλεις, καθώς όλο και περισσότερες αίθουσες ανά την Ελλάδα το ζητούν για το πρόγραμμά τους, ‘εδώ και τώρα’!

    Από σήμερα 25 Οκτωβρίου, το V/H/S θα προβάλλεται στο Odeon Talos Plaza στο Ηράκλειο Κρήτης, στα Village του Ρέντη και του Mall, καθώς και στα Village Θεσσαλονίκης.

    Με τη συμπλήρωση και της 2ης εβδομάδας προβολής, την ταινία είδαν ~7.000 άνθρωποι, και η προσέλευση συνεχίζεται.

    Σειρά έχει η Ρόδος στις 1 Νοέμβρη, ενώ περιμένουν τη σειρά τους τα Χανιά, τα Γιαννιτσά, ο Βόλος, η Λάρισα, η Πάτρα και άλλες πόλεις.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το V/H/S για 3η εβδομάδα στις αίθουσες, και από σήμερα και στο Ηράκλειο Κρήτης Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top