F Ο Tom Cruise στο ρόλο ενός πανήψηλου ήρωα, στο trailer του Jack Reacher - FilmBoy Ο Tom Cruise στο ρόλο ενός πανήψηλου ήρωα, στο trailer του Jack Reacher - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Tom Cruise στο ρόλο ενός πανήψηλου ήρωα, στο trailer του Jack Reacher

    Ο Lee Child έχει εκδώσει 17 μυθιστορήματα με πρωταγωνιστή τον Jack Reacher, και ένα από αυτά θα έρθει στη μεγάλη οθόνη αυτό τον Δεκέμβριο.

    Ο Reacher ήταν ένας στρατιωτικός αστυνομικός μια φορά κι έναν καιρό, αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν φοράει πλέον σήμα δεν σημαίνει ότι έχει ξεχάσει το σωστό από το λάθος.

    Τώρα, περιπλανιέται από μια πολιτεία στην άλλη και βοηθά όσους δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

    Το "One Shot" (που μετονομάστηκε απλά σε Jack Reacher για την ταινία) είναι το ένατο βιβλίο της σειράς και τον βρίσκει να διερευνά μια μαζική δολοφονία στη κεντρική Αμερική και τον άντρα που συνελήφθη για το έγκλημα...




    Στα βιβλία, ο Reacher έχει κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κυρίως ως προς το μέγεθος του, κάτι που θα έπρεπε να αποκλείει οποιονδήποτε ηθοποιό ύψους κάτω από 1.90 τουλάχιστον, για να τον ερμηνεύσει στο πανί.

    Το Hollywood όμως είναι ένας μαγικός τόπος όπου ο σεβασμός για τον γραπτό λόγο δεν είναι πάντα προτεραιότητα, έτσι ο Tom Cruise πήρε το ρόλο.

    Ωστόσο, τα βιβλία και οι ταινίες είναι δύο διαφορετικά μέσα, και οι αλλαγές, μεγάλες και μικρές, είναι αναπόφευκτες όταν προσαρμόζονται αναμεταξύ τους.
    Γι’αυτό και οι ταινίες θα πρέπει να κρίνονται βάσει των επιδόσεών τους και όχι βάσει των πηγών ή της πιστότητας τους.

    Στη συνέχεια θα δείτε το trailer του Jack Reacher, σε σκηνοθεσία Christopher McQuarrie, αν και θα μπορούσε να είναι από τον καθένα.

    Η γνώμη σας;



    Jack Reacher trailer 2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Tom Cruise στο ρόλο ενός πανήψηλου ήρωα, στο trailer του Jack Reacher Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top