F Χαμός με το επίσημο (;) όνομα του νέου Star Trek - FilmBoy Χαμός με το επίσημο (;) όνομα του νέου Star Trek - FilmBoy
  • Latest News

    Χαμός με το επίσημο (;) όνομα του νέου Star Trek

    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Οι οπαδοί του του Captain Kirk, του Spock και της παρέας τους έχουν πλέον ακόμα ένα λόγο να αδημονούν για τη νέα ταινία του J.J. Abrams

    Αρχικά ανεπίσημες πηγές και έπειτα (σχεδόν) επίσημα «χείλη» σφράγισαν το όνομα της ταινίας, η οποία μέχρι τώρα ήταν γνωστή ως Star Trek 2
    Για να μην ταράζουμε περισσότερο τους ήδη αδημονούντες φαν ρίχνουμε φως στην εν λόγω υπόθεση και φυσικά μοιράζουμε κουφέτα. 
    Το όνομα αυτής λοιπόν …Star Trek Into Darkness!

    Το… «βαφτιστήρι» μας αρχικά έδωσε στοιχεία για το νέο του όνομα μέσω της MarkMonitor, εταιρία με την οποία συνεργάζεται η Paramount, η οποία εγκαινίασε δύο νέους ιστότοπους με τίτλο: Startrekintodarkness.com και Startrekintodarknessthemovie.com

    Η φημολογία έδωσε και πήρε, το Deadline δήλωσε πως η Paramount σίγουρα θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο τίτλο ενώ το TrekMovie εμφανίστηκε ακόμα πιο σίγουρο, επικαλούμενο ...


    ...πηγές του και τονίζοντας πως η Paramount κατέληξε στο συγκεκριμένο τίτλο για το sequel του J.J.Abrams, η οποία θα προβληθεί στις 17 Μαΐου του 2013, ύστερα από αρκετές δοκιμές. 

    Μάλιστα, συμπληρώνει πως ένα από τα υποψήφια ονόματα δεν περιείχε καν τη λέξη Star Trek!

    Η εν λόγω σπίθα πάντως άναψε για τα καλά φωτιές στους φίλους της σειράς, μιας και διάφορα forums, βομβαρδίστηκαν από σχόλια και ερωτήσεις για την όλη υπόθεση της ονοματοδοσίας, με τις απόψεις να ποικίλουν. 

    Σε κάποιους το όνομα προκαλεί συνειρμούς ή προσδοκίες ενώ μία μερίδα του κοινού βλέπει αρνητικά τα όσα μπορεί να κρύβει ο εν λόγω τίτλος.

    Και ενώ μπορούμε να μιλήσουμε μόνο υποθετικά για το τι πρεσβεύει το όνομα του νέου Star Trek, δύο από τους ηθοποιούς της ταινίας, οι Zachary Quinto και Karl Urban προέβησαν σε λακωνικές δηλώσεις αναφορικά με τον χαρακτήρα και το προφίλ του εν λόγω sequel. 

    Ο μεν Quinto, ο οποίος ενσαρκώνει τον Spock, τόνισε πως το νέο Star Trek είναι πιο «τολμηρό» από το προηγούμενο και ότι το πέρας των γυρισμάτων τον άφησε «πλήρη», ενώ ο δε Urban, υποδύεται τον Bones, «τσίγκλησε» ακόμα περισσότερο τους fans, δηλώνοντας πως η νέα ταινία είναι βουτηγμένη στη δράση, σε μεγαλύτερο βαθμό φυσικά από την προηγούμενη. 

    Η αγωνία έχει πλέον «βαρέσει κόκκινο» αλλά το FilmBoy, πιστό στο κοινό του, παραμένει στις επάλξεις για να σας μεταδώσει οτιδήποτε νεότερο.

    Εσείς τί γνώμη έχετε για το όνομα και τις προοπτικές του sequel γενικότερα;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Χαμός με το επίσημο (;) όνομα του νέου Star Trek Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top