F Αποκαλύψεων συνέχεια για ...τα δύο sequel του Independence Day! - FilmBoy Αποκαλύψεων συνέχεια για ...τα δύο sequel του Independence Day! - FilmBoy
  • Latest News

    Αποκαλύψεων συνέχεια για ...τα δύο sequel του Independence Day!

    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Ιστορικές στιγμές ζουν οι φίλοι της ταινίας Independence Day καθώς νέα στοιχεία για την πλοκή, τους ηθοποιούς αλλά και το ενδεχόμενο να προκύψει ένα 3D film, έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

    Επειδή καταλαβαίνω και συμπονώ τους φίλους της ταινίας ειδικότερα αλλά και των sci-fi έργων γενικότερα, μπαίνω αμέσως στο ψητό και αναλύω τις δηλώσεις του σκηνοθέτη, Roland Emmerich (Independece Day, The Day After Tomorrow, Godzilla, The Patriot, 2012 κ.ά.) και του παραγωγού της ταινίας  Dean Devlin.


    Η αλήθεια είναι πως με τον Roland Emmerich απασχολημένο με τα γυρίσματα του White House Down, οι ειδήσεις αναφορικά με το sequel της «Ημέρας Ανεξαρτησίας», βγαίνουν πραγματικά με το τσιγγέλι...



    Ωστόσο, και αφού είχαμε πληροφορηθεί νωρίτερα πως ο Emmerich είχε συναντηθεί πριν από αρκετούς μήνες με τον Dean Devlin προκειμένου να τα βάλουν κάτω και να γράψουν ένα πρωτότυπο σενάριο, επιβεβαιώνουμε αυτό που επίσης είχαμε μάθει εδώ στο FilmBoy, πως το sequel λογικά θα είναι χωρισμένο σε δύο τμήματα! 

    Οι δύο νέες ταινίες λοιπόν, οι οποίες στην ουσία θα αποτελούν ένα ενιαίο film λογικά θα τιτλοφορούνται ως: “Independence Day Forever Part 1” και “Independence Day Forever Part 2”!

    Μάλιστα ο Emmerich, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο FilmStarts, τόνισε μεταξύ άλλων πως ο πρωταρχικός στόχος για το «κλείσιμο» των πρωταγωνιστών του πρώτου ID (Independence Day) δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί, ενώ πρόσθεσε πως λογικά οι ταινίες θα γυριστούν αρχικά σε 2D και έπειτα θα μετατραπούν σε 3D. 

    Ο Devlin, από την άλλη, μιλώντας στο Total Film δήλωσε: 


    «Καθίσαμε μαζί με τον Roland και παρακολουθήσαμε το original film. 
    Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν η αγάπη που υπήρχε σε αυτό. 

    Αγάπη ανάμεσα στους ηθοποιούς και την παραγωγή, αγάπη για τη ταινία γενικότερα. 
    Καθώς προχωράμε προς το sequel επικεντρωνόμαστε σε αυτό το κομμάτι, γιατί η αγάπη ήταν το κλειδί για την επιτυχία της πρώτης ταινίας»!

    Όσον αφορά το χρονικό πλαίσιο του sequel, ο Devlin πρόσθεσε: 


    «...το sequel θα γεφυρώνει το χάσμα αυτών των 16 χρόνων που μεσολάβησαν από την πρώτη ταινία. 
    Το θεωρούμε λογικό αφού άλλωστε και οι ηθοποιοί θα είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία».

    Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως λίγες εβδομάδες πριν, η 20th Century Fox είχε ανακοινώσει πως το original film θα επανακυκλοφορήσει, σε μορφή 3D.


    Η πρεμιέρα της επανεκτέλεσης ορίστηκε για τις 3 Ιουλίου του 2013. 
    Οι φήμες θέλουν την εταιρεία, να «τεστάρει» το κοινό αναφορικά με την κυκλοφορία του sequel. 

    Παραμένει η δίψα για ανελέητες επίγειες και εναέριες μάχες με τις ορδές εξωγήινων; 
    Τότε όλα βαίνουν καλώς και τα ID Forever Part 1 και 2 παίρνουν την άγουσα για τις κινηματογραφικές αίθουσες. 
    Σε αντίθετη περίπτωση αναμένουμε την αντίδραση της 20th Century Fox.

    Έστω κι εάν αργεί ακόμα η στιγμή που θα περάσουμε τις κινηματογραφικές πύλες για να παρακολουθήσουμε ακόμα μία επική μάχη ανάμεσα στη φυλή μας και εξωγήινες υπερδυνάμεις, δεν μπορούμε παρά να φαντασιωνόμαστε, με όσα στοιχεία έχουμε στη διάθεση μας το πώς θα μπορούσαν να δομηθούν οι νέες ταινίες. 


    Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; 
    Υπάρχει άραγε η πιθανότητα αυτό να είναι ένα από τα ελάχιστα sequel που θα μαγέψει τους θεατές στον ίδιο βαθμό με την original ταινία;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αποκαλύψεων συνέχεια για ...τα δύο sequel του Independence Day! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top