F Ο Roland Emmerich μιλά για τα sequel των Independence Day και Stargate - FilmBoy Ο Roland Emmerich μιλά για τα sequel των Independence Day και Stargate - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Roland Emmerich μιλά για τα sequel των Independence Day και Stargate

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Τον περασμένο Νοέμβριο σας είχαμε γράψει την είδηση πως θα γυριστούν άλλα δύο Independence Day.
    Νεότερα δεν είχαμε εκτός του ότι 3 Ιουλίου του 2013 θα επανακυκλοφορήσει σε τσόντα-3D, το φιλμ του 1996.

    Ο Mr "πιο αμερικανιά λιγώνεσαι" Roland Emmerich, ξεπήδησε τελικά απ΄το καβούκι του και όχι μόνο θα δούμε τα προαναφερόμενα sequel, αλλά ίσως και δύο ακόμη συνέχειες του ...Stargate!

    Σύμφωνα με δηλώσεις του στο Hollywood Reporter:


    "Για το sequel του Independence Day δουλεύουμε αυτή τη στιγμή με τον Dean Devlin (άλλοτε σταθερός δημιουργικός συνεργάτης του Emmerich), προσπαθώντας να φέρουμε εις πέρας μια ιστορία.
     
    Για πρώτη φορά από τότε που κάναμε το ορίτζιναλ, νιώθω πως βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι, με ένα concept που θα αξίζει.
    Είτε καταφέρουμε να κολλήσουμε όλα τα κομμάτια του παζλ και να το πραγματοποιήσουμε, είτε όχι, θα είναι σίγουρα μια πρόκληση."

    Όσο για το Stargate, τα σχέδια φαίνονται λιγότερο πιθανά:


    "Το Stargate είχε αφήσει μέσα από τότε, μια αίσθηση κενού.Όταν δημιουργήσαμε το πρώτο, είχαμε πάντα κατά νου να ακολουθήσουν δεύτερο και τρίτο μέρος, αλλά έμπαιναν εμπόδια μπροστά μας για πολλά χρόνια.
     
    Ελπίδα μας είναι να πάρουμε άλλη μια ευκαιρία για το Stargate και να διηγηθούμε ολόκληρη την ιστορία, που θέλαμε εξαρχής να πούμε."

    Μέχρι να τα δούμε όλα αυτά, ο Emmerich δυστυχώς θα μας πεθάνει πάλι στην τυπική, κλισέ "αμερικανιά" με το White House Down, όπου μια παραστρατιωτική οργάνωση καταλαμβάνει το Λευκό Οίκο (σ.σ.σώωωπα!).

    Πρωταγωνιστές θα είναι οι Channing Tatum, Jamie Foxx και Maggie Gyllenhaal, με τον James Woods υποψήφιο για το ρόλο του επικεφαλή των Μυστικών Υπηρεσιών του Προέδρου.

    Η κυκλοφορία της αναμένεται για 1η Νοεμβρίου του 2013.

    Όσο για τα Stargate, είχαν κυκλοφορήσει και μερικές spin-off τηλεοπτικές σειρές, με κάποια από αυτές να έχει πρωταγωνιστή τον άλλοτε θρυλικό Μαγκάιβερ, Richard Dean Anderson.

    Μακάρι να γίνουν οι ταινίες, αλλά δεν ξέρω τι παραπάνω θα μπορούσαν να προσθέσουν στη μυθολογία.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Roland Emmerich μιλά για τα sequel των Independence Day και Stargate Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top