F Η Fox θα κάνει άλλα δύο Independence Day sequel, με ή χωρίς τον Will Smith - FilmBoy Η Fox θα κάνει άλλα δύο Independence Day sequel, με ή χωρίς τον Will Smith - FilmBoy
  • Latest News

    Η Fox θα κάνει άλλα δύο Independence Day sequel, με ή χωρίς τον Will Smith

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Μια απ΄τις μεγαλύτερες blockbuster επιτυχίες που κατέκλεισαν κάποτε τις αίθουσες ήταν και το Independence Day, με παγκόσμιες εισπράξεις άνω των $800 εκατομμυρίων.

    Χαρακτηριστική περιπέτεια/αμερικανιά για το είδος και ειδικά για τα 90's, με την χιλιοπαιγμένη φωτό του τεράστιου εξωγήινου δίσκου να κοσμεί ουκ ολίγα αφιερώματα.

    Και ω τι σύμπτωσις, εκεί που το ξανάβλεπα σε κάποιο κανάλι στην τηλεόραση έσκασε η είδηση.
    Το φημολογούμενο sequel που ακουγόταν εδώ και χρόνια, δεν θα καταλήξει τελικά φάντασμα.

    Υποταγμένο μάλιστα και αυτό στη μόδα των back-to-back sequels (Transformers 4-5, Fast and Furious 6-7) ...



    ...θα το ακολουθήσουν όχι μία αλλά δύο ακόμη συνέχειες!

    Σύμφωνα με το Vulture, η Fox βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Will Smith, αλλά η επιστροφή του κρίνεται αμφίβολη μιας και ζητάει περίπου 50 εκατομμύρια δολλάρια αμοιβή και για τα δύο sequel!

    Ο λόγος που απέχει τώρα τελευταία ο ηθοποιός από πολλές ταινίες είναι η απόφαση του να αφοσιωθεί περισσότερο στην οικογένεια του.
    Παρ'όλα αυτά η Fox στηρίζεται στο ότι δεν θα χρειαστεί ο Smith να λείψει για τόσο διάστημα, εφόσον τα sequel γυριστούν μαζί.

    Αλλιώς βλέπω να το γυρίζουν χωρίς εκείνον.
    Ρε Will ...ρίξε και συ λίγο το κασέ σου!

    Όπως και να χει, τα σενάρια θα έχουν παραδοθεί μέχρι το Δεκέμβρη, με μια εσωτερική πηγή να επιβεβαιώνει ότι ενώ οι συνέχειες θα λένε μία μεγάλη ολοκληρωμένη ιστορία, θα μπορεί το καθένα από μόνο του να ειδωθεί και σαν αυτόνομη ταινία.

    Άλλες λεπτομέρειες για την πλοκή δεν έχουν αποκαλυφθεί ούτε και γνωρίζουμε για επιστροφές άλλων ηθοποιών ή του σκηνοθέτη Roland Emmerich.

    Αν και με τις πατατιές που έχει γυρίσει τελευταία (10.000 BC, 2012) θα του χρειαστεί λίγη ακόμη ...ανεξαρτησία.


    Υπάρχει κανείς που δε θα κοιμηθεί περιμένοντας τα Independence Day 2 και 3;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Fox θα κάνει άλλα δύο Independence Day sequel, με ή χωρίς τον Will Smith Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top