F Οι Νέες Ταινίες της εβδομάδας από 21/9/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της εβδομάδας από 21/9/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της εβδομάδας από 21/9/2012

    Σε μια εντελώς κινηματογραφική βδομάδα όπου οι δρόμοι της Αθήνας οδηγούν μόνο σε κάποιες αίθουσες λόγω φεστιβάλ, οι συνάδελφοι διανομείς βγάζουν τα μεγάλα τους όπλα, μια πρόγευση του τι πρόκειται να ακολουθήσει στους επόμενους μήνες. 


    Resident Evil: Η Τιμωρία (Resident Evil Retribution) (3/10), του Paul W.S.Anderson.

    Στη 5η συνέχεια του franchise, η Alice (Milla Jovovich) ξυπνά σε ένα minimal high-tech κελί της Umbrella Corp. αλλά με τη βοήθεια της τοπικής ΔΕΗ (ναι, διακοπή ρεύματος!) ελευθερώνεται.

    Mια ομάδα παλιών γνώριμων – του Luther West (Boris Kodjoe) - αλλά και νέων επιζώντων, μας ‘εξηγεί’ ότι η Alice βρίσκεται στο μεγαλύτερο μυστικό ορμητήριο της Umbrella Corp., κάτω από τους πάγους στην ορεινή Ρωσία, και ότι αυτοί προτίθενται να τη διασώσουν.



    Killer Joe (4/10), του William Friedkin.

    Στον Αμερικανικό Νότο, ζει μια διαλυμένη οικογένεια, τα μέλη της οποίας, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, έχουν μπλεξίματα, με τον μεγαλύτερος αδελφό Chris (Emile Hirsch) να βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση.

    Ο Chris χρωστάει λεφτά σε λάθος ανθρώπους, έτσι όταν ακούει πως η ασφάλεια ζωής της μητέρας του είναι $100.000 και πως δικαιούχος είναι η μικρή του αδελφή (Juno Temple), προσλαμβάνει έναν διεφθαρμένο μπάτσο (Matthew McConaughey) για να σκοτώσει τη μητέρα του.



    Brave 3D (6/10), των Mark Andrews, Brend Chapman και Steve Purcell.

    H μικρή πριγκίπισσα Merida είναι ένα ατίθασο παιδί που, αντί να ακούει τις συμβουλές της μητέρας αναφορικά με το πώς θα γίνει μελλοντικά μία καλή βασίλισσα, προτιμά να εξασκείται με τις ώρες στη τοξοβολία.

    Όταν η μητέρα της αποφασίζει να της προξενέψει τους γιους τριών μεγάλων αρχόντων, η Merida ζητάει απερίσκεπτα, τη βοήθεια μίας μάγισσας και η κατάσταση παίρνει άσχημη τροπή. 



    To Κορίτσι με τα Πορτοκάλια (Orange Girl), (7/10) της Eva Dahr.

    Νορβηγική δραματική όπου ανήμερα των 16ων γενεθλίων του, ο Georg λαμβάνει μέσω της μητέρας του, τρεις φακέλους που περιέχουν γράμματα από τον – χρόνια τώρα - νεκρό πατέρα του, Jan Olav.

    Θα αρχίζει να διαβάζει μετά μανίας τα προαναφερθέντα γράμματα τα οποία περιγράφουν τη γνωριμία του πατέρα του με τον έρωτα, πολύ καιρό πριν τον χτυπήσει μία ασθένεια και φύγει από τη ζωή αφήνοντας πίσω του τον μικρό Georg και τη γυναίκα του.



    Νικώντας το Σκοτάδι (In Darkness) (3/10), της Ανιέσκα Χόλαντ.

    Πολωνικό δράμα που εξελίσσεται στην υπό Γερμανική κατοχή Πολωνία του ’40.
    Μια ομάδα Εβραίων, στην απεγνωσμένη της προσπάθεια να μην εκτελεστεί, έχει τρυπώσει στο πολύπλοκο δίκτυο των υπονόμων.

    Ο Leopold, ένας άξεστος  συντηρητής και μικροαπατεώνας, εκβιαστικά προσπαθεί να τους πείσει να κάνουν μια συμφωνία όπου αυτός θα τους κρύβει και θα τους φέρνει τα απαραίτητα για να επιβιώσουν, ενώ αυτοί θα παραμένουν ασφαλείς στην υπόγεια φυλακή τους

    Καλό Σινεμά.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της εβδομάδας από 21/9/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top