F Διεστραμμένες διακοπές στο trailer του Sightseers από τον σκηνοθέτη του Kill List - FilmBoy Διεστραμμένες διακοπές στο trailer του Sightseers από τον σκηνοθέτη του Kill List - FilmBoy
  • Latest News

    Διεστραμμένες διακοπές στο trailer του Sightseers από τον σκηνοθέτη του Kill List

    Ο Edgar Wright του Shaun of the Dead και του Hot Fuzz, έχει να σκηνοθετήσει ταινία από πρόπερσι και το Scott Pilgrim vs the World, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει να ασχολείται με ταινίες κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων.

    Ήταν executive producer (ο …ενεργός παραγωγός δηλαδή) στο Attack the Block πέρυσι, μια ταινία που αποδείχθηκε μία από τις πιο απολαυστικές και διασκεδαστικές ταινίες εκείνης της χρονιάς, και τώρα βρίσκεται στην ίδια θέση για τη νέα ταινία του Ben Wheatley, σκηνοθέτη του αμφιλεγόμενου Kill List.

    Λέγεται Sightseers και στο ολοκαίνουργιο trailer που κυκλοφόρησε, δείχνει δυο ταξιδιώτες – ένα γλυκό, ρομαντικό και συμπαθέστατο ζευγάρι (Steve Oram και Alice Lowe) - που κάνουν τουρισμό στη Βρετανική εξοχή.

    …Μέχρι που το ζευγάρι έχει μια τυχαία συνάντηση με έναν οργισμένη ντόπιο, και η ταινία στρέφεται σε σκοτεινούς αλλά και αστείους τόνους.

    Αν έχετε δει το Kill List, ξέρετε τι να περιμένετε.
    Δείτε το επίσημο trailer και αφήστε τα σχόλια σας.

     

    Sightseers trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Διεστραμμένες διακοπές στο trailer του Sightseers από τον σκηνοθέτη του Kill List Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top